James Bond'ta Araç Sürümü, Oyunun %10'unu Kapsıyor

19.07.2010 17:59 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz haftanın en önemli duyurularından biri olan yeni James Bond oyunu Blood Stone için yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.
 
     Oyunun yapım koltuğunda araba yarışı oyunları ile ünlü olan Bizarre Studios olduğu için yeni James Bond oyununun büyük bir bölümününde araç takip sahnelerinden oluşacağı düşünülüyordu. Bugün yapılan açıklama ile oyundaki araç takip sahnelerinin sadece küçük bir bölümünü kapsayacağı belirtildi.
 
     Gamerzine sitesine konuşan oyunun yapımcılarından Nick Davies, yeni Bond oyunundaki araç sahnelerinin oyunun %5 ile %10'u arasında bir oranını oluşturduğunu belirtti. Diğer kalan kısımlar için farklı kovalama sahneleri ve TPS aksiyon sahnelerinin olacağını söyleyen Davies, araç kovalama sahnelerinin az olsada oyun deneyiminin büyük kısmını oluşturacağını ve oyunun büyük bir parçası olduklarını sözlerine ekledi.
 
     PC, PS3 ve Xbox 360 dışında DS versiyonu da çıkacak olan yeni James Bond hakkında açıklanan ilk detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
James Bond: Blood Stone Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bizarre Creations Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 42 Dk önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler