John Marston, Japonya Yolunda

28.07.2010 12:06 Ersin Kılıç


 
     Yılın en iyi oyunlarından biri olan ve çıkan ek paketleri ile güncelliğini korumaya devam eden Red Dead Redemption'un Japonya çıkış tarihi belli oldu.
 
     Japonya'nın önde gelen oyun dergilerinden Famitsu, son sayısında verdiği haber ile Red Dead Redemption'un 7 Ekim'de ülkede piyasaya çıkacağını yazdı. Bakalım Avrupa ve Kuzey Amerika'da hala listelerin tepesinde bulunan oyun Japonya'da nasıl bir ilgi ile karşılaşacak?
 
     Mayıs ayında çıkan Red Dead Redemption'un sene sonuna kadar dört indirilebilir içerik paketi yayınlanacak. Bunlardan ilki olan Legends & killers paketi Ağustos ayında çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 10 Dk önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 24 Dk önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 30 Dk önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 1 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler