Kirby Fighters 2 Duyurusu Sızdı

23.09.2020 09:56 Gazali Çetinkaya

 
Kirby Fighters 2 Switch duyurusu Nintendo tarafından sızdı.

Play Nintendo resmi sitesinde ebeveynler için oyun bulucu sekmesinde önerilen ikinci Switch oyunu Kirby Fighters 2 oldu. Simgesi, $19.99 fiyat etiketi ve tanıtım yazısı listelendi.
 
Tanıtım yazısında belirtilene göre "Yepyeni Wrestler yeteneği dahil olmak üzere Kirby'nin en ikonik kopyalama yeteneklerini kullanın ve ayakta kalan son Kirby olana kadar mücadele edin. Nintendo Switch sistemi için özel olarak geliştirilen Kirby Fighters 2 oyununda Bandana Waddle Dee ve King Dedede gibi tanıdık yüzler de oynanabilir karakterler olarak yer alacak." 

Çıkış tarihi henüz belli değil.

İlk Kirby Fighters, 3DS oyunu Kirby: Triple Deluxe'in içinde yer alıyordu. Daha sonra iyileştirilmiş ve bağımsız versiyonu Kirby Fighters Deluxe çıktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler