Kojima, L.A. Noire'deki Yüz Tekniğine Bayıldı

Kojima'nın kafasında kim bilir ne tilkiler dolaşıyor.
05.07.2011 20:20 Levent Polater

 
    “LA Noire'a büyük ilgi duyuyorum, ve Japonya'da çıkmasını bekliyorum. Henüz oynamadım ama yeni yüz animasyon teknolojisini yarattıkları stüdyoyu ziyaret edebilmiştim. Bu teknoloji kesinlikle fantastik."
 
     Yukarıdaki sözler Metal Gear Solid yaratıcısı Hideo Kojima'ya ait. L.A. Noire'de kullanılan gerçekçi yüz animasyon tekniğini çok beğenen Kojima belki şimdi olmasa da önümüzdeki yapımlarda bu teknolojiyi kullanan bir oyun geliştirmek istediğini açıkca belirtti.
 
    Bu teknolojinin macera oyunlarına yön verecek kalitede olduğunu belirten Kojima, bir bakarsınız yeni bir Metal Gear Solid oyununda bu animasyon tekniğiyle karşımıza çıkar. Kojima bu, her şey beklenir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler