Korku oyunu The Texas Chain Saw Massacre'ın çıkış tarihi açıklandı

17.03.2023 14:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Gun Interactive ve geliştirici Sumo Nottingham tarafından oyunculara sunulacak olan korku hayatta kalma oyunu The Texas Chain Saw Massacre'ın 18 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağı açıklandı. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olacak. Öte yandan oyunun 25 Mayıs'ta teknik bir testinin yapılması planlanıyor.
 
Klasik bir hayatta kalma korku deneyimi sunulacak
 
 
 
The Texas Chain Saw Massacre, ikonik 1974 korku filmine dayanan bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Oyun içerisinde çevrimiçi bir yapı bizleri karşılayacak ve bu yapı içerisinde hayatta kalmaya çalışacağız. Korku ve aksiyon unsurlarının da yer aldığı oyun içerisinde sağa sola gizlenebilecek, etrafı gözetleyebilecek ve hayatta kalmak için elimizden geleni yapacağız.
 
Oyun içerisinde korku dünyasının en ünlü isimleri yer alacak ve bunların kontrolünü elimize alabileceğiz. Gerilim dolu anları bizlere yansıtmayı hedefleyen The Texas Chain Saw Massacre'da çıkışa erişmek ve özgürlüğe kavuşmak için gizlilik öğelerini kullanacağız.
 
The Texas Chain Saw Massacre çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Texas Chain Saw Massacre Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler