L.A Noire'un Çıkış Videosu Yayınlandı

Eller havaya kımıldayanı delik deşik ederiiim!
11.05.2011 20:18 Alkan Adakaner


     Rockstar Games ve Team Bondi'nin yeni aksiyon-macera oyunu L.A Noire'un piyasaya çıkacağı tarihi merakla bekliyoruz. Bazı oyunculara göre yılın oyunu olması muhtemel olan L.A Noire çıkış videosuna da kavuştu.
 
      Oyunun videosunda çatışmalardan olay yeri incelemesine kadar çeşitli sahnelere tanık oluyoruz ve bir çok karakteri de görme şansı yakalıyoruz. Oldukça geniş bir şehirde geçecek oyunda çok farklı oynanış özellikleri de yer alacak.
 
      20 Mayıs'ta Avrupa'da Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan oyunun çıkış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler