Layers of Fear'ın çıkış tarihi açıklandı!

16.05.2023 15:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Bloober Team ve Anshar ekipleri korku temalı bulmaca macera oyunu Layers of Fear'ın 15 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun ayrıca 22 Mayıs'a kadar Steam üzerinden PC için bir demo sürümü mevcut. Bu demo sürümü sayesinde oyunun bir kısmını ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz.
 
Ekipler yeni oyun için heyecanlı
 
 
 
Bloober Team CEO'su Piotr Babieno bir basın açıklamasında yakında gelecek oyun hakkında şunları aktardı: "Layers of Fear'ın çıkış tarihini duyurmaktan ve bu korku deneyimini 15 Haziran'da Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC'deki oyunculara sunmaktan heyecan duyuyoruz.
 
Bu yolculukta Unreal Engine 5'in gücüyle görsel olarak önceki projelerimizi aşan bir oyun ortaya çıkarmayı başardık. Sizlere bu doğrultuda korku dolu bir sahnenin içerisine çekeceğiz. Hem yeni hem de hayranlarımıza hitap edecek bu yapım için oldukça heyecanlıyız.” 
 
Layers of Fear (2023), Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilen bir korku yapımı olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. En son teknolojisinin gücünden yararlanan bu sürümde, Işın İzleme, HDR ve 4K çözünürlük destekleri yer alıyor. Daha yüksek çözünürlük, akıcı animasyonlar, yansımalar ve üst düzey bir görüntünün bizlere aktarılması hedefleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Layers of Fear Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler