Layers of Fear için Yeni Güncelleme Yayınlandı: DLSS 3 Desteği Geldi

06.12.2023 16:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Bloober ekibi tarafından oyunculara sunulan korku odaklı bulmaca macera oyunu Layers of Fear için yeni bir güncelleme yayınlandı. 1.6.1 güncellemesi olarak karşımıza çıkan bu yama ile beraber DLSS 3 desteği oyuna dahil edildi. Bu destekle beraber oyunun performansı bir hayli arttırıldı diyebiliriz. Bu kapsamda oyuncular daha akıcı bir oyun deneyimi elde edebilir.
 
UE5 oyun motoruyla üst düzey bir deneyim
 
 
 
Unreal Engine 5 desteğiyle beraber geliştirilen bu yapım içerisinde aydınlatmalar için aynı zamanda Lumen teknolojisinden faydalanılmış durumda. Bu teknolojilerin yer aldığı yapım üst düzey bir sistem gerektirmediğini belirtelim.
 
Oyunda aynı zamanda DLSS 2 ve FSR 2.0 teknoloji destekleri bulunuyor. Bu destekler sayesinde de çok çeşitli ekran kartlarında oyunu deneyimleyebilir ve üst düzey bir performans sağlayabiliyorsunuz.
 
Oyuncular tarafından sevilen bu yapım Steam sayfası üzerinden 15 dolarlık bir fiyatla karşımıza çıkıyor. Oyunda aynı zamanda hem ana oyun hem de tüm ek paketler bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Layers of Fear Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler