Life is Strange 2'nin İkinci Bölümü Ocak 2019'da Çıkacak

29.11.2018 22:47 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Dontnod Entertainment, Life is Strange 2'nin ikinci bölümünün Ocak 2019'da çıkış yapacağını duyurdu. İkinci bölüm “Rules” hakkındaki detaylar Aralık ayı ortasında paylaşılacak.

Life is Strange 2'nin birinci bölümü “Roads” 27 Eylül'de çıkmıştı. Life is Strange 2 toplamda beş bölümden oluşacak, 3. 4. ve 5. bölümlerin çıkış tarihleri henüz açıklanmadı.
 
Dontnod Entertainment'ın bölüm aralıklarının uzunluğu hakkında yaptığı açıklama:
 
"Life is Strange serisi hepimizin kalbinde hissettiği bir proje ve geliştirme sürecini aceleye getirmek ve dolayısıyla oyuncularımızın hak ettiği kalite ve duygusal etki kriterlerini karşılayamamak istemiyoruz. Bu yüzden şu ana kadar resmi bir çıkış tarihi açıklamadık - gurur duyduğumuz bir şey yayınlayacak ve keyif alacağınız ve sonsuza dek hatırlayacağınız bir konumda olduğumuzdan emin olmak istiyoruz."
 
"Önceki Life is Strange oyunlarında olduğu gibi bölümlerin benzer bir tempoda yayınlanacağı beklentilerinin olduğunu biliyoruz. Life is Strange 2'nin tutkusu ile bu önceki çıkış aralıklarının artık geçerli olmadığı anlamına geliyor, eğer istenen ve sizin hak ettiğiniz oynanışın ve hikaye anlatımının kalitesini karşılayacaksak oyun için vizyonumuz bu şekilde." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Life is Strange Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 30 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 3 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler