Life is Strange'in İlk Bölümü Yarın Ücretsiz Oluyor

20.07.2016 17:58 Gazali Çetinkaya

   
   Geçtiğimiz yılın başarılı oyunlarından Life is Strange'in ilk bölümü ücretsiz oluyor. Oyunun geliştiricisi Dontnod Entertainment ve yayıncısı Square Enix duyurusunu video eşliğinde yaptı.
 
   21 Temmuz itibarıyla ücretsiz olacak ilk bölüm PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC platformlarında ulaşılabilir olacak.
 
   Dontnod yaptığı açıklamada Square Enix'in bu kararı verdiği için ve daha fazla oyuncunun bu yapıma başlayabileceği için memnun olduğunu açıkladı. Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Life is Strange Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 30 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 5 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler