Little Big Planet Yapımcısının Yeni Oyununu 8 DK'lik Oynanış Videosuyla Tanıyın

27.10.2015 21:07 Ömür Gencer


       Media Molecule, bu sene içinde duyurduğu yeni oyunu Dreams hakkında yeni bilgilerin Paris Games Week'te geleceğini duyurmuştu. Beklenen gün geldi ve oyunun nasıl bir oynanış sunacağı hakkında yeni detaylar paylaşıldı.
 
       Her oyuncunun özelleştirebileceği Imp adlı yaratıkları kontrol edeceğiz. Impleri kontrolcümüzü hareket ettirerek yöneteceğiz. Impler, oyunda karşılaştığımız karakterleri, araçlar ve hatta cansız nesnelerin içine girip onları yöneyebilecek.
 
      Geliştirici ekip oyundaki her bir rüyanın platform oyunundan bulmaca oyununa kadar farklı oynanış sunacağını dile getiriyor. Dreams'teki her bir kapı bizleri bambaşka evrenlere götürecek. Videodan girdiğimiz kapı da bizleri yeni bir hikayeye götürüyor. Mekan tasarımlarına baktığımızda geliştirici ekibin oldukça başarılı bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Firma, farklı kostümler ve farklı boyutlarda binlerce karakterin emrimize sunulacağını belirtiyor.
 
       Yayınlanan ikinci videoda ise iki oyuncunun Dreams'te neler yapabileceğini bizlere gösteriyor. PlayStation 4 için özel olarak gelen Dreams'e ait beta sürecinin 2016 yılında açılacağını belirtelim. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreams Platformlar: PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 3 Dk önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 1 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler