MW2 İçeriğinin PC ve PS3 Tarihi

09.04.2010 01:02 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz günlerde Xbox 360'a zamana özel olarak çıkan ilk Call of Duty : Modern Warfare 2 içeriğinin PC ve PS3 tarihi belli oldu.
 
     Sık sık yaptığı açıklamalar ile Infinity Ward'ın neredeyse sözcüsü durumuna gelen Robert Bowling, Stimulus Package isimli içeriğin Mayıs ayında her iki platforma da çıkacağını doğruladı. PS3 için 5 Mayıs'ta PSN'deki yerini alacak olan içerik PC ve global çıkışını ise 4 Mayıs'ta gerçekleştirecek.

     İlk haftasında Xbox Live'dan 2.5 milyon kez indirilen ilk içerikte oyuna beş yeni harita ekleniyor. Bu haritalardan ikisi ise ilk Modern Warfare oyunundan alınan ve elden geçirilen haritalardan oluşuyordu.

Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler