Mafia 2 Director's Cut, Amazon'da Listelendi

Oyunu henüz almamış olan kolleksiyoncular için iyi bir fırsat.
24.03.2011 00:57 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz yılın yaz aylarında büyük bir bekleyişi sonlandırarak çıkışını yapan Mafia 2, tartışmaları da beraberinde getirmiş ve kimilerince çok sevilirken kimileri tarafından da büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Bugün ise oyun hakkında yeni bir paket ortaya çıktı.
  
     Oyunun çıkışından bir kaç ay sonra Special Edition paketi duyurulmuş fakat bu paketin sadece Çek Cumhuriyeti, Polonya ve Rusya'da bu ülkelerin dilini içerecek şekilde çıkacağı belirtilmişti. Oyunun tüm ek paketlerini içeren bu paketin Avrupa veya Amerika'da çıkacağı ise belirtilmemişti. Bugün ise aynı paket farklı bir isim ile ortaya çıktı.
 
     Amazon'un PC, PS3 ve Xbox 360 için listelediği Director's Cut adlı bu pakette, oyunun çıkmış olan tüm içerikleri de yer alıyor. Oyunun Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Güncelleme: Oyun gözüktükten kısa bir süre sonra listeden kaldırılmış. İlerleyen günlerde resmi bir açıklama bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler