Mafia III: Definitive Edition Hanger 13'ün İptal Edilen Casusluk Oyununun Haritasını İçeriyor

26.05.2020 13:09 Gazali Çetinkaya

 
Mafia III: Definitive Edition ana oyun ve indirilebilir içerikler dışında yeni bir içerik veya geliştirme getirmiyor fakat ilginç bir easter egg içeriyor.

YouTuber Sliderv2, Mafia III: Definitive Edition'ın içinde gizli bir Berlin haritasına erişmeyi başardı. Tüm çevre tasarlanmış fakat dokular eksik.

Bu haritanın Hanger 13'ün iptal edilen oyununa ait olduğu tahmin ediliyor.

Kotaku'nun 2018'de paylaşmış olduğu habere göre, Hanger 13 bir ara Rhapsody kod adında bir oyun geliştiriyordu. 1980'ler Berlin'inde geçmesi planlanan oyunda Sovyet esir kampında ailesi öldürülen ve casus olarak yetiştirilen yahudi bir karakterin rolünü üstlenecektik. Fakat oyun iptal edildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler