Mafia III Steam'de Bir Hafta Boyunca Oynaması Ücretsiz

30.04.2020 22:28 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 2K ve geliştirici Hangar 13, Mafia III'ün bugünden itibaren 7 Mayıs'a kadar Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabileceğini duyurdu.

Satın almayı düşünenler için %75 indirimle 29,75 TL. Fakat satın almadan da bu süre içinde muhtemelen oyunu bitirebilirsiniz. How Long To Beat'in verilerine göre oyunun ana hikayesi yaklaşık 22 saat sürüyor.
 
Steam sayfası: store.steampowered.com/app/360430/Mafia_III
 
Açık dünya aksiyon oyunu Mafia III 7 Ekim 2016'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı. Metacritic ortalaması 62. 
 
Yıl 1968 ve Lincoln Clay, Vietnam'da geçirdiği savaş dolu yılların ardından şu gerçeğin farkında: Aile, doğumunda seninle olanlar değil, onlar için ölümü göze aldıklarındır. Artık New Bordeaux'taki evine dönen Lincoln, sabıkalı geçmişinden kaçmaya karar veriyor. Fakat İtalyan Mafyası yeni ailesini, yani zenci mafyasını arkadan bıçaklayıp ortadan kaldırınca Lincoln da eskisinin külleri üzerine yeni bir aile kurarak bu işin arkasındakilere karşı askeri düzeyde bir intikam mücadelesine giriyor. Bu uğurda şiddetli silahlı çatışmalar ve yakın dövüşlere girmesi, aracını çılgınca kullanması ve tehlikeli sokaklarda hayatta kalması gerekecek. Ama doğru ekibi kurarak, zor kararları alarak ve ellerini biraz kirleterek şehrin yeraltı dünyasında zirveye çıkmak mümkün.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 16 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler