Mafia III'ün Piyasaya Çıkması Birkaç Yıl Alacak

Mafia II bazı oyuncuların beklentisini karşılamamıştı
20.12.2010 11:39 Alkan Adakaner


     Özellikle bu nesilde oyun geliştirmek daha fazla para ve zamana mâl oluyor. Bazı oyunlar için yıllarca beklememiz gerekiyor, yine de bazı firmalar oyunlarının hemen hemen her yıl devamını yapmayı başarıyor.
 
    Take Two ise bu yayın politikasına karşı olduğunu açıkladı. Ubisoft ve Activision gibi piyasaya her yıl devam oyunu çıkarmak istemediklerini, çünkü oyunculara yüksek kalitede oyunlar sunmak istediklerini söyleyen yetkililer, Assassin's Creed'i örnek vererek (Brotherhood) böyle bir yayın politikasına karşı olduklarını belirttiler.
 
    Take Two'dan Strauss Zelnick; Mafia, BioShock ve GTA serilerini örnek gösterdi ve Mafia III'ün önümüzdeki birkaç yıl içinde ancak piyasaya sürülebileceğini vurguladı.
 
     Oyunların 1 yıl gibi kısa bir sürede devam oyunlarının çıkması konusunda Take Two yetkililerine katılmamak  mümkün değil, ama diğer yandan da uzun yıllar üzerinde çalışılıp hayal kırıklığı yaratan oyunların da olduğunu biliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler