Mario Bros. Wonder için 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

04.09.2023 13:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo tarafından oyunculara sunulacak platform macera oyunu Super Mario Bros. Wonder için yaklaşık 20 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Oynanış görüntüleri Seattle'daki Nintendo Live etkinliği kapsamında paylaşıldı ve videoda oyunun birçok detayına ve içeriğine bir bakış atıldı.
 
Yeni Mario oyunu yolda
 
 
 
Super Mario Bros Wonder yakın zamanda gerçekleştirilen Nintendo Direct sunumunda sergilendi. Canlı yayın etkinliğinde oyunun 20 Ekim tarihinde çıkış yapacağı aktarıldı. Bunun yanı sıra etkinlik kapsamında oyundaki karakterlere, güçlendirmelere ve çevrimiçi sisteme bir bakış atıldı.
 
Tamamen orijinal bir yapıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan Super Mario Bros. Wonder oyunculara klasik bir deneyim sunmayı hedefliyor. Nintendo Switch konsoluna özel olarak çıkış yapacak platform macera oyununda gelişmiş grafikler ve öğeler yer alıyor.
 
Oyun içerisinde bir çiçeğe dokunduğunuzda tepkisini görebiliyor aynı zamanda oyunda daha canlı bir görüntü ve animasyon içeriği yer alıyor. Farklı ve ikonik karakterlerin de yer aldığı oyun tam bir klasik olarak bizlere sunulmayı bekliyor.
 
İşte oynanış görüntüleri
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 3 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 4 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler