Marvel’s Spider-Man 2 için Yeni Oyun+ Güncellemesi Yayınlandı

07.03.2024 21:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Insomniac Games ekibinin üstlendiği Örümcek Adam temalı aksiyon macera oyunu Marvel’s Spider-Man 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber oyuna Yeni Oyun+ modu, görev tekrarı ve günü saatini değiştirme gibi yeni seçenekler eklendi.
 
Yeni içerikler oyuna dahil edildi 
 
 
 
Yeni Oyun+ modu içerisinde oyunculara farklı zorluklar sunuluyor ve temel oyun seviyesinin sınırını aşabiliyorsunuz. Farklı kıyafet stilleri ile beraber yer alabileceğiniz yapımda aynı zamanda oyunda kullanabildiğiniz aletleri altın görünümle beraber yükseltebiliyorsunuz. Bunun dışında kıyafet teknolojisi dahilinde yer alan iki avantajın da kilidini açabiliyorsunuz.
 
Güncelleme ile oyuna dahil olan diğer özellikler arasında sesli açıklamalar, önemli oyun içi sesler için altyazı desteği, görevleri tekrar oynama özelliği, oyun sırasında günün saatini değiştirme seçeneği ve daha fazlası yer alıyor. Oyuna eklenen bu içeriklerle beraber elbette daha stabil bir deneyim sunuyor.
 
Bu özellikler dışında diğer tüm gelişmelere göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.Sevilen devam oyun arasında yer alan Marvel’s Spider-Man 2 şu anda PlayStation 5 konsolunda mevcut.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 42 Dk önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler