Max Payne 3 için 12 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı

25.01.2024 15:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod Geliştiricisi 'nmslMDSXXX', nişancı aksiyon macera oyunu Max Payne 3 için yeni bir mod yayınladı. HD doku paketi olarak karşımıza çıkan bu mod, 12 GB'lık bir boyuta sahip durumda ve oyundaki nesnelerin ve yüzeylerin çoğunu iyileştiriyor.
 
Doku paketi oyunu daha net hale getiriyor
 
 
 
Mod geliştiricisinin belirttiğine göre oyunda daha yüksek kaliteli dokulara bu paket ile beraber ulaşabiliyor ve böylece daha net bir oyun kalitesine erişebiliyoruz. Max Payne 3'ü tekrar oynama gibi bir niyetiniz varsa elbette bu paket ile beraber deneyimlemenizde fayda var.
 
Yayınlanan HD Texture Pack diğer modlarla beraber uyumlu bir şekilde çalışıyor. Yani birden fazla modu bu paket ile beraber kullanabilir ve aynı zamanda 3D modellerin kalitesini yükselten 4K paketi ile beraber bu modu harmanlayabilirsiniz. Alternatif olarak Max Payne'in Sam Lake'e (Max'in orijinal yüzü) benzemesini istiyorsanız da bu modu tercih edebilirsiniz.
HD paketten birkaç karşılaştırma görüntüsü
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler