Max Payne 3 için Sam Lake Modu Yayınlandı

23.07.2023 15:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'alexsavvy', orijinal oyunun tüm hayranlarına hitap edecek yeni bir mod yayınladı. Max Payne 3 için yayınlanan bu mod başlıktan da anlayabileceğiniz gibi oyuna Sam Lake'in yüzünü geri getiriyor.
 
Bilmeyenler için kindir bu Sam Lake?
 
 
 
Bilmeyenler ve seriye uzak olan oyuncular elbette Sam Lake'in kim olduğunu merak edebilir. Bu yüzden açıklayalım: Remedy ekibinden Sam Lake, ilk Max Payne oyununda yüzünü Max'e ödünç veren kişilerden biri. Eğer oyunu oynadıysanız o meşhur yüz ifadesini unutmanız mümkün değil. Ardından ikinci oyunda Timmothy Gibs, Max'i canlandırdı ve son olarak Max Payne 3'te Max için seslendirme sanatçısı James McCaffrey'den ilham alındı. 
 
Sam Lake karakterini unutmayanlar ve tekrardan hatırlamak isteyenler için gayet güzel bir mod diyebiliriz. Diğer taraftan mod hakkında bilgi verecek olursak bu mod toplamda 98 modeli ve 66 dokuyu değiştiriyor. Mod geliştiricisi her saç şeklini tam olarak bu modla beraber uyarlıyor ve ortaya gerçekten de güzel bir görüntü çıkıyor. 
 
Merak edenler için oynanış videosu da mevcut. Aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca mod linkine de aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
- Sam Lake mod
 
Sam Lake fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler