Max Payne 3 için Ana Karakteri Elden Geçiren 4K Doku Paketi Yayınlandı

27.06.2023 13:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından geliştirilen Max Payne serisinin üçüncü oyunu için yeni modlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu yeni mod oyunun doku kalitesini iyileştiriyor ve yükseltiyor. Yeni paket sayesinde dokular 4K çözünürlüğe kavuşuyor.
 
Yeni 4K doku paketi ana karakteri elden geçiriyor
 
 
 
3,5 GB olan yeni 4K paketi nişancı aksiyon macera oyunu Max Payne 3 için güzel bir mod olarak karşımıza çıkıyor. Mod sayesinde oyunda yer alan 3B modellemeler daha yüksek ve detaylı bir görüntüye kavuşuyor. Paket yalnızca oyunun ana karakterini elden geçiriyor. Mod geliştiricisi bunun için bir karşılaştırma videosu paylaşmadı.
 
Bunun yeterli olmayacağını düşünerek elbette birçok modla beraber oyuna geri dönüş yapmak isteyen oyuncular olabilir. Aşağıya işinize yarayacak birden fazla mod bırakacağım. Hangi modu kullanmak isterseniz linkine tıklayıp indirebilirsiniz.
 
İşe yarar modlar:
 
4K Max Payne 3: Karakterin görüntüsünü iyileştirir.
Remove (Most) Flashy Screen Effects: Birçok oyuncu oyunda yer alan flaşlardan, patlayan, çatlayan efektlerden şikayetçi. Bu mod oyun içi ekran efektlerin çoğunu ara sahnelerden kaldırıyor.
Max Payne III Realistic Blood MOD v1.2: Gerçekçi kan efekti ve dağılımı.
 
Ana karakterin görünümünü iyileştiren moddan görüntüler
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler