Megaton Musashi X, Çıkış Tarihi Japonya'da 8 Aralık'a Ertelendi

11.11.2022 12:09 Umut Tandoğan

 
 
LEVEL-5, Megaton Musashi X'i Japonya'da daha önce planlanan 1 Aralık çıkış tarihinden 8 Aralık'a erteledi. Oyun PlayStation 4 ve Switch için çıkacak.
 
1 Kasım'da LEVEL-5, Megaton Mushi animesinin ikinci sezonunun yayınlanmasında bir gecikme olduğunu duyurdu. Oyun içeriği anime ile bağlantılı olduğu için şirket, çıkışını bir hafta ertelemeye karar verdi.
 
Oynaması ücretsiz oyun, Megaton Musashi ve lansman sonrası güncellemelerinin yanı sıra yeni hikaye, sistemler ve robotlar gibi birçok yeni ek unsuru içeriyor.

11 Kasım 2021'de tam fiyat olarak piyasaya sürülen orijinal Megaton Musashi'yi daha önce satın alan kullanıcılar, normalde birkaç bin yen değerinde özel robotlar içeren bir öğe setini yalnızca 100 yen karşılığında satın alabilecekler. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Megaton Musashi Platformlar: Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler