Microsoft: "Sea of Thieves, Rare'in Yapmış Olduğu En İyi Oyun Olacak"

24.08.2015 15:33 Ömür Gencer


       Son olarak Xbox One'a Rare Replay'i çıkaran Rare bildiğiniz gibi E3 festivalinde yeni bir oyun duyurmuştu. Korsancılık temasına sahip Sea of Thieves hakkında Microsoft'tan övgü dolu sözler geldi.
 
       Microsoft'tan Kudo Tsunoda, firmanın resmi dergisinde oyun hakkında şu sözlere yer verdi: "Sea of Thieves'i yakından tanıdıkça oyunun oyunculara kendi anılarını yaratmasına izin verdiğini göreceğinizi düşünüyorum. Oyunun olayı sınırsız olanaklarla oyunculara kendi hikayeleri yaratmasına imkan tanıması. Rare'in geçmişten beri harika yaptığı şey de zaten bu. Firma inanılmaz duygusal anılar yaratmak ve insanlarla oyunlar arasında bağlılık oluşturmakta harika. Zaman geçtikçe ve oyun hakkında daha fazla konuştukça Rare'in oyunculara duygu yüklü hikayeler yaratma imkanı tanıdığını göreceksiniz. Sea of Thives, Rare'in yapmış olduğu en iyi oyun olacak."
 
       E3'te PC ve Xbox One'a özel olarak duyurulan Sea of Thieves'in çoğu oyuncu tarafından merak uyandırdığını söyleyebiliriz. Yapımın E3 duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Thieves Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Rare Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 13 Dk önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler