Microsoft ve Dontnod, Tell Me Why'ı Xbox One ve PC için Duyurdu

15.11.2019 02:48 Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Microsoft ve Life is Strange geliştiricisi Dontnod Entertainment, yeni hikaye anlatımı odaklı macera oyunu Tell Me Why'ı Xbox One ve PC için duyurdu. Xbox Game Pass'e dahil olacak.
 
Alaska'da küçük bir kasabada geçecek oyunda ikiz kardeş Tyler ve Alyson Ronan olağanüstü ikiz bağlarını kullanarak sevgi dolu ama bir o kadar da sıkıntılı çocukluk anılarını ortaya çıkarmaya çalışacak. Tyler ve Alyson'ın ikisi de oynanabilir karakterler olacak ve temel oynanış mekaniği ikisi arasındaki özel bağa dayanacak. Samimi, gerçeğe yakın ve gizemli bir hikaye sunacağını iddia ediyor.
 
Tell Me Why bölümler halinde yayınlanacak ve oyunun hikayesi üç bölümde tamamlanacak. Geliştirici Dontnod Entertainment bu sefer bölüm aralıklarının çok uzun olmayacağının sözünü veriyor. İlk bölümün 2020 yazında yayınlanması planlanıyor. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tell Me Why Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler