Tell Me Why Haziran Ayına Özel Ücretsiz Oldu

02.06.2021 14:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Dontnod, Onur Ayını kutlamak için Tell Me Why'ın üç bölümünün tamamını tüm ay boyunca kalıcı olarak ücretsiz hale getirdi.
 
Life Is Strange'in de yaratıcısı Dontnod'un bu yapımı ülkemizde satışa açık değil. Türkiye dışında birkaç ülkede de oyuna herhangi bir platformda üzerinden erişilemiyor.
 
Ekip oyunu ücretsiz dağıtmasındaki amaçlarının 'daha fazla insanın oyuna erişmesini sağlamak' olduğunu belirtti.  
 
Tell Me Why şimdi Steam ve Microsoft Store ve Xbox One'da ücretsiz olarak sunuluyor. 30 Haziran'a kadar ücretsiz olarak alabilir ve kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Bu oyunun ülkemizde satışta ve erişilebilir durumda olmadığını bir kez daha belirtmekte fayda var. Engellemenin veya diğer bir söylem ile satış sunulmamasının nedeni kesin olmamakla beraber trans bir bireyin oyunda yer almasından kaynaklandığı öne sürülüyor.
 
Peki siz bu durumu nasıl buluyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tell Me Why Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler