Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar

23.04.2024 21:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft ve IGN yeni bir canlı yayın sunumu gerçekleştireceklerini duyurdu. Açıklanan detaylara göre yeni etkinlik 29 Nisan tarihinde Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. Daha çok bağımsız oyunlara hitap edecek olan bu sunumda, yeni fragmanlar, oynanış içerikleri ve daha fazlası yer alacak.
 
ID@Xbox Showcase bağımsız oyunlarla ön plana çıkacak
 
 
 
ID@Xbox Showcase adıyla karşımıza çıkacak olan sunum içerisinde "Survivors," "Dungeons of Hinterberg," "33 Immortals," "Lost Records," "Bloom & Rage," "Palworld" ve daha birçok bağımsız oyun bizlere sunulacak. Bu oyunların yeni fragmanları, oynanış kısımları ve tanıtımları ön plana çıkacak.
 
Diğer taraftan açıklanan çıkan detaylara göre sunumu YouTube, Twitch, Facebook, Twitter, TikTok ve IGN.com üzerinden izleyebileceksiniz. Tercih ettiğiniz sosyal medya platformuna göre beklemeye koyulabilirsiniz. İlerleyen süreçte etkinlik hakkında daha fazla detayın yayınlanması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler