ModNation Racer'a Yeni DLC Paketleri

28.06.2011 12:24 Gökhan Yılmaz

     ModNation Racers için yeni DLC paketleri duyuruldu. Kişiselleştirmenin temel alındığı oyunda böylece daha fazla seçeneğe sahip olacaksınız.
 
     Blackburn Mod & Kart DLC'si 1.75$'a satılıyor ve paketten tek bir parça almak isterseniz 1$ ödemeniz gerekiyor. İtfaiye temalı DLC'de itfaiye arabası ve çeşitli eşyalar bulunuyor.
 
     Arctic Career Extension Pack de satışa sunulan DLC'lerden biri. 10$'a satılan DLC sayesinde yeni pistler, tasarımlarda kullanacağınız 100'den fazla eşya ve Kuzey Kutbu temalı pek çok içeriğe sahip olacaksınız.
 
     Bunlara ek olarak Pirate Mini-Theme Style Pack, Western Mini-Theme Style Pack, Construction Parts Pack, Prehistoric Parts Pack ve Moon Colony Props Pack gibi birbirinden farklı temalara sahip olan tasarım paketleri satılıyor. Bunların fiyatları 5-7 dolar arasında değişiyor. Daha fazla ayrıntıyı PSN'de bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ModNation Racers Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 2 Dk önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 33 Dk önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 2 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 3 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler