ModNation Racers Kreasyonları 2 Milyonu Geçti

Oyunun karakter yapısı da kendine has bir görünüme sahip.
01.03.2011 13:02 Ersin Kılıç


     Sony'nin Little Big Planet ile başlattığı oyna, yarat ve paylaş konsepti, PS3 ve PSP için çıkan ModNation Racers ile devam etmişti. Bugün ise Sony'den oyunda ne kadar bu işlevin kullanıldığına dair bir açıklama geldi.
 
     Sony yaptığı açıklama ile ModNation Racers'ta araç, yol ve karakter yaratma özelliğinin iki milyondan fazla kullanıldığını açıkladı. Yani oyunun paylaşım kütüphanesinde araç, yol ve karakter sayısı 2 milyonu geçmiş.
 
     Greatest Hits kapsamında 30$'dan Amerika'da tekrar satışa çıkacak olan oyun için bu hafta bedava içerikte yayınlanacak. Oyunun PS3 sürümü için hazırladığımız video incelemeye buradan, PSP versiyonu incelemesine ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ModNation Racers Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler