ModNation Racers'ın Yapımcılarından 2 Yeni Oyun

Modnation Racers oldukça eğlenceli bir oyundu
30.06.2011 00:45 Alkan Adakaner


     Modnation Racers adlı sıradışı oyunları ile beğeni toplayan United Front Games iki yeni oyun üzerinde çalıştığını açıkladı. Bu iki projenin Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlandığı da geliştirici firmanın web sitesinden duyuruldu.
 
    Şu ana kadar sadece Playstation 3 ve PSP için oyun hazırlayan United Front Games'in Xbox 360'a da oyun çıkaracak olması dikkat çekici. Gerçi iptal edilen True Crime: Hong Kong da multiplatform bir projeydi.
 
    Bu oyunların ne olduğu konusunda henüz bir bilgi yok, ama United Front yetkilileri yine yaratıcılıklarını konuşturacakları bir oyun hazırlamak istediklerini söylüyorlar. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ModNation Racers Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 9 Dk önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 27 Dk önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 45 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler