Molyneux, Fable 3'ü PC'de İstiyor

11.03.2010 21:48 Alkan Adakaner


 
 
     GDC fuarından yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Xbox 360'a özel olacağı söylenen Fable 3, PC için piyasaya çıkabilir mi? Şu an için kesin bir bilgi yok, ama Molyneux bu konuda çok istekli görünüyor.
 
     Molyneux oyunun PC için çıkıp çıkmayacağı ile ilgili "Fable serisini (franchise) PC'de görmeyi çok isterim ve bence bu gerçekten inanılmaz bir deneyim olacaktır" sözlerini sarf etti. Yine de PC versiyonun çıkacağını söylemedi. Bu tamamen kişisel isteğinden ibaret.
   
    Peki Natal destekli olan bu oyun PC'ye uyarlanırsa nasıl olacak? Natal Pc için de mi piyasaya çıkacak veya oyun Pc kontrol sistemine göre mi ayarlanacak gibi sorular da insanın aklına gelmiyor değil.
 
     Bunun yanında Molyneux bir de oyunun satış rakamları ile ilgili beklentilerini dile getirmeyi de ihmal etmedi.
 
     İlk Fable oyunu Xbox'ta 3 milyon adet satmıştı, Xbox 360 için piyasaya çıkan Fable 2 ise 3.5 milyon adet sattı. Fable 3'ten beklentiler ise doğal olarak daha fazla.
 
     GDC'deki sunumunda Fable 3'ün 5 milyon adet satması gerektiğini vurgulayan Molyneux, kaliteli bir oyun + Natal sayesinde bunu başarabilir. Zaten Fable 3 şu an Xbox 360'ın en çok beklenen oyunları arasında bulunuyor.
    
kaynak1
kaynak2 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler