Molyneux : "ICO'dan İlham Aldık"

03.05.2010 00:53 Ersin Kılıç


 
     Peter Molyneux....Sadece Microsoft için değil oyun sektörü için de en önemli isimlerden biri olan Peter Molyneux, şu sıralar oldukça meşgul. Fable 3 ve Project Natal dışında farklı bir kaç projede de çalıştığı söylenen Molyneux, buna rağmen sık sık yaptığı açıklamalar ile de gündemdeki yerini korumayı başarıyor.
 
     E3 2010'da Xbox 360'ın en büyük kozlarından biri olan Fable 3'le de karşımıza çıkacak olan Molyneux, serinin yeni oyunu için ilginç açıklamalarda bulundu. Resmi Xbox Dergisine (Offical XBox Magazine -OXM) konuşan Peter Molyneux, Fable 3'ün yapımında PS2'nin klasiklerinden Fumito Ueda'nın ICO adlı oyunundan da esinlendiklerini belirtti.
 
     Project Natal desteğini de içerecek olan Fable 3'ün bu özelliğinin oyunun küçük bir kısmını oluşturmayacağını da sözlerie ekleyen Molyneux, bir çok özelliği barındıracak olan oyunda yeni bir silah sisteminin de gözükeceğini belirtti. Molyneux'un son sözleri ise Fable 3'te yapmaya çalıştıkları şeylerin (oynanış ve diğer özellikler), oyuncuyu daha güçlü hissettireceği oldu.
 
     Umarız Fable 3 atmosfer olarak azda olsa ICO'yu andırabilir.
 
 Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler