Monster Hunter Filmi Ertelendi

11.07.2020 11:33 Özgür Eroğlu

 
Koronavirüs salgını sebebiyle filmler ertelenmeye devam ediyor. Bu sefer ertelenen film ise oyuncuların yakından tanıdığı Monster Hunter. 
 
Oyun dünyasının popüler ve başarılı yapımlarından olan Moster Hunter'ın film uyarlaması normalde 4 Eylül 2020'de vizyona girecekti. Ancak koronavirüs salgını sebebiyle film yaklaşık 7 ay ertelendi ve yeni vizyon tarihi 23 Nisan 2021 oldu.
 
Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Paul W.S. Anderson üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I., Ron Perlman, Jannik Schümann ve Meagan Good bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Filmi Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Constantin Film Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler