Mortal Kombat 11 Spawn Oynanış Fragmanı

09.03.2020 03:57 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Warner Bros Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise NetherRealm Studios'un yaptığı dövüş oyunu Mortal Kombat 11'in yeni karakteri Spawn'dan ilk oynanış fragmanı paylaşıldı.

Video, Mortal Kombat 11’in resmi turnuvası Final Kombat adlı turnuvada paylaşıldı. Spawn, Kombat Pack indirilebilir içeriğinin son üyesi olacak. Spawn, 17 Mart'ta Kombat Pack sahipleri için, 24 Mart'ta ise herkes için yayınlanacak. Yayınlanan ilk oynanış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Mortal Kombat 11, şu anda PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için erişilebilir durumda. Ayrıca Mortal Kombat 11’i, bu akşam Türkiye saati ile 20:00’e kadar indirimli bir şekilde satın alabilirsiniz. Detaylar için buradaki habere bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler