NBA Live 2018 için Yeni Detaylar Açıklandı ve Oynanış Videosu Paylaşıldı

10.06.2017 23:21 Burak Gezgin

     Kaliforniya'daki E3 2017 EA Games lansmanı sırasında yeni NBA Live 2018 oyunu hakkında bazı detayları paylaştı.
 
     Oyunun geliştiricisi Tiburon eşliğinde gerçekleştirilen sunumda, oyunun 'The One' isimli yeni oynanış stili hakkında bilgiler verildi. Artık oyuncuların sadece lig maçlarında değil, sokak basketbolu müsabakalarında bile "saygı ve başka ögeler" kazanacakları söylendi. Sokak basketbolunda oynadığınız maçlarda yaptığınız seçimlerin doğrudan lig içerisindeki oyununuzu etkileyeceği belirtiliyor. Daha fazla detayın ilerleyen zamanlarda geleceği belirtildi. 
 
     Ayrıca oyunun demosunun da Ağustos içerisinde geleceğini ve oyun sırasında yaptığınız karakteri, asıl oyuna taşıyabileceğinizi belirttiler. 
 
     Bu sonbaharda PS4, Xbox One, Android ve İos için çıkacak oyun için paylaşılan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler