NINJA GAIDEN: Master Collection Patch 1.0.0.1, 1440p Seçeneğini Getiriyor

29.06.2021 11:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Team Ninja, NINJA GAIDEN: Master Collection'ın PC versiyonu için ilk yamayı yayınladı. Yama notlarına göre 1.0.0.1 Güncellemesi 1440p ayarı ekliyor. Yine de, bu yamanın herhangi bir gelişmiş grafik ayarı getirmediğini unutmayın.
 
Ek olarak, oyun şimdi Tam Ekran Modu ve Pencereli Mod arasında geçiş yapmak için Alt + Enter tuşlarına basmanıza izin veriyor. Ayrıca, oyun Pencereli veya Tam Ekran modunu kullanıp kullanmadığınızı kaydediyor ve bir sonraki açılışta kayıtlı olan moddan devam ediyor.
 
Team Ninja'nın gelecekteki bir güncellemede grafik seçenekleri eklemeyi planladığını belirtmekte fayda var. Ancak, şu anda böyle bir güncellemenin ne zaman yayınlanacağı konusunda herhangi bir bilgi yer almıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden: Master Collection Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Koei Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler