NVIDIA, Kullanıcılara 3 Aylık Game Pass Hediye Ediyor!

03.06.2024 15:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Ekran kartı ve teknoloji üreticisi olarak karşımıza çıkan NVIDIA, kullanıcılara güzel bir yenilik sunmayı hedefliyor. Açıklanan detaylara göre 3 aylık süre boyunca oyun abonelik hizmeti Game Pass sistemi oyunculara hediye edilecek.
 
Türkiye desteklenen ülkeler içinde yer almıyor 
 
 
 
Sevindiren bu gelişme ile birlikte hediye aboneliklerin 4 Haziran'da dünya çapındaki tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Ancak burada bizleri üzen bir detayın olduğunu da belirtelim.
 
Bedava üyeliğin her ne kadar dünya çapındaki oyunculara sunulacağı belirtilse de ne yazık ki içlerinde Türkiye bulunmuyor. Yayınlanan yeni görsel içerisinde desteklenecek olan birçok ülkenin burada bulunduğunu görebiliyoruz. Fakat ne yazık ki ülkemiz bu destek kapsamında bulunmuyor.
 
Endonezya'dan İtalya'ya kadar oldukça farklı ülkelerin oyuncuları 3 aylık bedava Game Pass aboneliğine kavuşurken Türkiye’nin burada bulunmaması oldukça üzücü. Bu yasaklanmanın sebebi her ne kadar resmi olarak açıklanmasa da "yasal sorunlar" olduğunu biliyoruz.
 
Görsel 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 4 Dk önce Amazon'un Yeni Oyunu Throne and Liberty Dünya Çapında Çıkıyor 3 Saat önce Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 4 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler