Nightingale 2023'ün ilk Yarısına Ertelendi: UE5'e Geçiş Yapılıyor

12.08.2022 19:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Inflexion Games, açık dünya hayatta kalma oyunu Nightingale'in Erken Erişim sürümünü daha önce planlanan 2022 çıkış yılından 2023'ün ilk yarısına erteledi. Geliştirici, gecikmenin nedenleri olarak şunları gösterdi: Unreal Engine 5'e geçiş, önemli iyileştirmeler yapma, içeriği arttırmak ve oynanışı daha iyi hale getirmek.
 
Ekip gecikme hakkında şunları söyledi: 
 
"Nightingale'in Erken Erişim sürümünü 2023'ün ilk yarısına erteleme konusunda zor bir karar aldık. Erteleme nedenlerimizin arasında başı Unreal Engine 5 motoru çekiyor. Unreal Engines'in sunduğu potansiyelleri inceledikten sonra oyunu bu yeni sürüme yükseltmeye karar verdik. Diğer taraftan da oyunu daha iyi hale getireceğiz ve ek içeriklerle destekleyeceğiz."
 
Nightingale ile gizemli ve tehlikeli Fae Alemlerinde hayatta kalma ve macera yolculuğuna çıkın! Cesur bir Realmwalker olun ve tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte maceraya atılın. Görsel olarak çarpıcı bir Gaslamp Fantasy dünyasını keşfederken, üretin, inşa edin ve mücadele edin.  
 
Nightingale, Steam üzerinden PC'ye gelecek. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler