Nintendo E3 Planlarını Açıkladı

27.04.2018 14:04 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo, E3 2018 etkinliği için planlarını paylaştı.
 
   İlk olarak 12 Haziran 01:30'da Splatoon 2 Dünya Şampiyonası başlayacak ve 04:00'da sona erecek. Şampiyonanın finalleri ise bir sonraki gün gerçekleşecek.

   12 Haziran 19:00'da Nintendo bir video sunumu düzenleyecek ve bu sunumda Super Smash Bros. oyunu dahil olmak üzere yeni çıkacak oyunlar tanıtılacak.
 
   Video sunumundan hemen sonra Nintendo Treehouse Live başlayacak ve 14 Haziran'a kadar ara ara sürecek bu canlı yayın esnasında yeni gelecek oyunlar için oynanış videoları, oyun hakkında detaylar ve geliştirici yorumları olacak.
 
   Ayrıca Splatoon 2 Dünya Şampiyonası finallerinden sonra Super Smash Bros. Invitational 2018 turnuvası da gerçekleşecek. Etkinliğe katılan oyuncular Switch için duyurulan Super Smash Bros. oyununu deneme şansı bulabilecek.
 
   Tüm etkinlikler Nintendo'nun E3 2018 resmi websitesi üzerinden ya da YouTube ile Twitch üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Haberde belirtilen tarih ve saatler ülkemize uygun olarak yazılmıştır. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler