Nintendo Farklı Donkey Kong Oyunlarına Açık

09.01.2014 09:29 Alkan Adakaner


     Nintendo'nun Donkey Kong Country Returns ile bu seriyi yeniden canlandırdığı ve büyük bir satış başarısı yakaladığı bir gerçek. Şimdi firma daha fazla Donkey Kong oyunuyla karşımıza çıkma isteği taşıyor.
 
     Donkey Kong Country: Tropical Freeze'in yapımcı koltuğunda da oturan Nintendo'nun ünlü isimlerinden Kensuke Tanabe, serinin 2D ve 3D olmak üzere farklı oyunlarının geliştirilebileceğini söyledi. Yani tıpkı Super Mario serisindeki gibi farklı türde Donkey Kong oyunlarıyla karşılaşabiliriz.

     Nintendo'ya bağlı Retro Studios'un şu an  Donkey Kong Country: Tropical Freeze'i geliştirdiğini belirtelim. Bu oyun Wii U'ya özel olarak hazırlansa da, ileride 3DS sürümü çıkarsa bu durum pek şaşırtıcı olmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Donkey Kong Country Returns Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 1 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 2 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 2 Saat önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 3 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler