Nintendo, Switch için Yeni Oyunlar Yayınlamaya Devam Edeceğini Açıkladı

09.11.2023 19:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa, Mart 2024'te sona eren mali yıl için şirketin ikinci çeyrek finansal sonuçları sunumunda Switch için yeni oyunlar ve içerikler yayınlamaya devam edeceğini açıkladı.
 
Furukawa çeşitli açıklamalarda bulundu 
 
 
 
Furukawa sunum esnasında "Nintendo Switch Mart 2024'te sekizinci yılına girecek ve konsolun eskiyip eskimediği önemsenmeyip için yeni oyunlar ve içerikler yayınlamaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. Ayrıca şöyle devam etti: "İleriye dönük olarak çok sayıda kullanıcının Nintendo Switch ile oyunlar oynadığını görmeye devam etmek istiyoruz." 
 
Swtich konsolu hala satmaya ve kullanıcılar tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Ücretsiz olan Nintendo Account'un ise 330 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcısı bulunuyor. Mobil uygulamalar Nintendo Account'u daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırdığı için bu sayıya Switch'in satılmadığı bölgeler de dahil oluyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler