Nintendo bu yıl resmi olarak Gamescom'a geri dönüyor!

26.04.2023 18:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo, bu yıl Gamescom 2023 fuarına katılacağını resmi olarak açıkladı ve onayladı. Etkinliğin organizatörü geçtiğimiz süreçte "büyük bir firmanın" gösteriye geri döneceğini iddia etmişti. Şimdi ise bu iddia gerçeğe dönüştü ve doğrulanmış oldu. Bu kapsamda Koelnmesse ve Alman Oyun Endüstrisi Derneği, Nintendo'nun dört yıllık bir aradan sonra etkinliğe katılacağını duyurdu.
 
Nintendo tekrardan geri dönüyor
 
 
 
Almanya / Koelnmesse'de her yıl düzenlenen bir oyun fuarı olan Gamescom'da katılımcılara yeni oyun duyuruları, etkinlikler ve daha fazlası sunuluyor. Nintendo'nun böyle fuara tekrardan katılması elbette kullanıcıları heyecanlandırıyor. Organizatörler bu kapsamda şunları belirtiyor:
 
"Nintendo'nun Gamescom 2023 fuarına katılacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Önümüzdeki haftalarda çok daha fazla katılımcının bizlere katılmasını bekliyoruz. Bizi takip etmeye devam edin!"
 
Nintendo bu fuara en son 2019 yılında katıldı ve ağırlıklı olarak o yıl piyasaya sürülecek oyunlara yer verdi. Ayrıca katılımcılara çeşitli oyunları denemeleri için çok sayıda stantlar kuruldu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler