Nisan ayının üçüncü haftasında çıkış yapacak PC oyunları: 15-21 Nisan 2023 #1

29.03.2023 10:55 Mehmet Tandoğan

 
Nisan ayının üçüncü haftasında çıkış yapacak PC oyunları listesiyle karşınızdayız. Bu listede 15-21 tarihleri arasında çıkış yapacak oyunlar yer alıyor. Diğer haftalardaki oyunlara aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
- Nisan ayının ilk haftasında çıkış yapacak PC oyunları: 2023 - #1
- Nisan ayının ilk haftasında çıkış yapacak PC oyunları: 2023 - #2
- Nisan ayının ikinci haftasında çıkış yapacak PC oyunları: 8-14 Nisan 2023 #1
- Nisan ayının ikinci haftasında çıkış yapacak PC oyunları: 8-14 Nisan 2023 #2
Nisan ayı içerisinde çıkış yapacak ancak tam günü belli olmayan PC oyunları: 2023 
 
- Moons Of Darsalon (19 Nisan: bulmaca, platform, aksiyon, macera)
 
 

Dr. Kucho! tarafından geliştirilen ve Dr. Kucho! Games, Astrolabe Games tarafından yayınlanacak olan bulmaca, platform, aksiyon, macera oyunu Moons Of Darsalon, 19 Nisan tarihinde biz oyun severler ile buluşmaya hazırlanıyor. Retro tarzı bu yapım içerisinde platform zorlukları ile karşılaşacak ve bu platform zorluklarını aşmak için de ekibimizdeki karakterlere güveneceğiz. Oyunda her bir karakter farklı bir görevi üstlenebilecek ve bu görevlerle beraber çeşitli platform zorluklarını aşabileceğiz ve karşımıza çıkan boşlukları doldurabileceğiz. Bunun yanı sıra yolumuzu açmak için çeşitli hamleler yapabileceğiz. Oyun içerisinde sürekli olarak karşımıza çeşitli bulmacalar çıkacak ve bu bulmacaları aşmak da tamamen bizim işimiz olacak.

Eski tarz retro grafiklerle harmanlanmış bu macera platform oyunu içerisinde fizik tabanlı bir çevre yer alıyor. Bu fizik tabanlı çevre içerisinde yıkılabilir çevreler ve etkileşime girebileceğimiz çevre etmenleri ve unsurları bulunuyor. Bu unsurlarla beraber örneğin karşımıza bir boşluk veya boş bir alan çıktığında o boş alanı çevre etmenleriyle doldurabiliyor ve bu platform zorluğuna bu şekilde yaptığımız hamleler ile aşabiliyoruz. Oyun içerisinde bu tarz çeşitli bulmacalar ve zorlu platform unsurları yer alıyor diyebilirim.
 
 

Oyunda sadece bu bulmaca ve platform unsurlarıyla uğraşmayacak diğer yandan da karşımıza çıkan düşmanları da alt etmeye çalışıyoruz. Oyunda farklı temaya sahip farklı bölgeler ve kısımlar bulunuyor. Bu kısımların farklı özellikleri ve farklı yapıları yer alıyor. Bunun dışında çeşitli düşmanlar bulunuyor. Bu düşmanları alt etmek için yanımızdaki karakterler beraber ona karşı gelmeye çalışıyor ve silahımızı ona doğru ateşlemeye çalışıyoruz. Oyunda yine büyük bir maceraya atılırken bizi takip eden birçok karakter bulunuyor ve bu karakterlerle beraber etkileşime geçerek yolumuza devam etmeye çalışıyoruz.

Oyunda her bir kısım ve bölgede farklı temalar ve farklı platform zorlukları bulunuyor. Bunları aşmak için de kendi takımımızla beraber ilerlemeye çalışıyor ve çeşitli hamleler gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde "hepsini kurtar" teması benimsenmiş durumda. Dolayısıyla oyunda yanımızdaki tüm karakterleri güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçirmeye çalışıyor ve bunları yere düşmeden ve hasar görmeden yapmaya çalışıyoruz. Oyun içerisinde elimizde lazer silahımız  yer alıyor ve lazer silahıyla beraber çevredeki unsurları kesip biçebiliyoruz.
 
 

Lazer silahı ile beraber yolumuza açmaya çalışıyor ve araziyi yok edip kesip biçebiliyoruz. Arazinin nasıl bir şekilde kesip biçileceği tamamen bize kalıyor. Dolayısıyla oyun içerisinde doğru bir şekilde araziyi kesip biçmek gerekiyor ki yolumuza doğru bir şekilde açalım. Bu tarz platform zorluklarının yer aldığı bu oyun içerisinde çeşitli stratejiler benimseyebiliyor ve karşımıza çıkan bulmacaları da lazer silahımızla beraber aşmaya çalışabiliyoruz.

Eski retro tarzının harmanlandığı bu oyun içerisinde kendimizi büyük bir maceranın içerisinde bulabiliyor ve bu macerayı aşmak için de platformlardan platforma atlamaya ve yolumuzu açmaya çalışıyoruz. Oyunda kendimize ait bir ekibimiz bulunuyor (bu ekibi ilerleyerek topluyoruz) ve bu ekibimizle beraber karşımıza çıkan düşmanlara karşı gelmeye çalışıyoruz ve ekibimizdeki insanları teker teker kurtarmaya çalışıyoruz. Oyun içerisinde yandan görünümlü bir yapı benimsenmiş durumda ve bu kamera açısıyla beraber bizlere retro tarzı bir deneyim sunulmuş durumda.
 
 

Oyun içerisinde arka plandaki hikaye oldukça basit bir şekilde karşımıza çıkıyor ve bunun sadece birkaç görevden ibaret olduğunu görebiliyoruz. Oyunda bir gezegende ilerliyor ve bu gezegende farklı ekip üyeleri kaybolmuş durumda olduğunu görüyoruz. Madencilik görevindeyken kaybolan bu ekip üyelerini bulmak tamamen bizim işimiz oluyor. Katıldığımız bu macerada kaybolan ekip üyelerini arıyor ve bu ekip üyelerini en yakın istasyona doğru götürmeye çalışıyoruz. Bu kurtarma göreviyle beraber ne kadar çok insanı ve görevliyi kurtarırsak o kadar çok görevimizi yerine getirmiş oluyoruz. Dolayısıyla oyundaki temel amacımız bundan ibaret. Biz de karşımıza çıkan platform zorlukları ile beraber istasyona görevleri tekrardan kavuşturmaya başlıyoruz diyebilirim.

Oyun  içerisinde bulunduğumuz bu istasyon görevlileriyle beraber aslında bir yapay zeka bizleri karşılıyor. Bu yapay zeka sayesinde bu karakterlere çeşitli görevler verebiliyor ve ne yapması gerektiğini aslında onları söyleyebiliyoruz. Bu yapay zekaya sahip karakterlerle beraber atılacağımız macerada istasyona götürebileceğimiz birçok karakter bulunuyor ve bunları sağ salim teslim etmemiz gerekiyor. Bu görevi yerine getirmek için de oyun içerisinde lazer silahı, Jetpack, kara ve hava araçları ve daha fazlası bizleri bekliyor olacak. Bu unsurları kullanmak da tamamen bizim işimiz olacak dolayısıyla bunları doğru yerde, doğru zamanda ve doğru bir şekilde kullanmamız gerekecek.
 
 

Moons Of Darsalon içerisinde bulunan yapay zekalar aslında bizi tamamen takip etmekle görevlendirilmiş durumda. Dolayısıyla öncelikle bunların güvenliğini sağlamak ve karşımıza çıkan platform zorluklarını aşmak gerekiyor. Oyunda eğer bir hamle yapacak olursak doğrudan yapay zeka karakterleri bizlere takip ediyor ve eğer bir hata yaparsak tüm karakterler de bu hataya düşmüş oluyor. Oyunda karşımıza bir yerden bir yere atlamak için kısım bulunuyorsa karşımızdaki araziyi yok etmeye veya bu araziyi doldurmaya çalışabiliyoruz. Dolayısıyla karşıya atlamak yerine bir köprü inşa edebiliyor ve çevre etmenlerini buna göre kullanabiliyoruz. Bunları da tamamen kendi stratejimize göre yapabiliyor ve planlayabiliyoruz.

Araziyi yok edebildiğimiz ve araziye yeni etmenler ekleyebildiğimiz bu yapım içerisinde genellikle zorlu bir arazi yapısı bizleri bekliyor olacak. Oyun içersinde yapay zekaya sahip karakterler, lazer silahları, kara ve hava araçları ve daha fazlası bizleri bekliyor olacak. Oyunda yine bu yapay zeka karakterlerine sesli bir şekilde komutlar verebiliyor ve bu komutlarla onlarla çeşitli görevler verebiliyoruz.

Oyunda karşımıza çıkan platform zorlukları ile beraber yeni yollar yapmamız gerekiyor veya arazi yok etmemiz gerekiyor. Karşımıza nasıl bir yapıda zorluk çıkıyorsa ona göre hamle yapmak ve doğru şekilde bu hamleyi gerçekleştirmek bizim temel amacımız. Yani lazer yapıcı ile ister yeni bir yol yapıyor istersek de karşımızdaki engeli kırarak araziyi açmaya çalışıyoruz.
Retro tarzı bu platform macerasında üç boyutlu modellemeler, gerçek zamanlı piksel sanatı ve eski tarz renk paleti ile beraber yolumuza koyuluyoruz. Oyun içerisinde gerçekçi bir araç fiziği yer alıyor ve bunun yanı sıra dinamik yıkım ve çevre etmenleri de bu yapım içerisinde bulunuyor. Bunlar harmanlandığında da bizlere hem eski tarzda hem de yenilikçi bir tarzda bir oyun karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla farklı mekaniklere ve farklı dinamiklere sahip bu oyun gerçekten de denenmesi gereken yapımlardan biri diyebilirim.
 
 

Yukarıda saydığım özellikler dışında dinamik arazi tespitleri, atlama kuvveti, sıçrama kuvvetinin hesaplanması, ışıkların hassasiyeti ve daha fazla ince mekanikler yer alıyor. Biz de bu direktiflere uyarak oyunda platform zorluklarını aşmaya çalışıyoruz.

Farklı bir yapıyı ve farklı bir tarzı bizlere sunmaya çalışa  bu yapım 19 Nisan tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  Siz de bu tarz retro platform oyunlarından hoşlanıyorsanız bu yapıma bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz istek listenize ekleyebilirsiniz. Oyunun ek olarak yine Steam sayfası üzerinde bir demo sürümü bulunuyor. Bu demo sürümü sayesinde oyunu bir kısmını deneyebiliyor ve oyunun temel mekaniklerini öğrenebiliyorsunuz. Dolayısıyla bu demo sürümü sayesinde oyunu satın alıp almayacağınıza karar verebiliyorsunuz.
 
- Minecraft Legends (18 Nisan: aksiyon, strateji, çevrimiçi, açık dünya)
 
 

Mojang Studios, Blackbird Interactive tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanacak olan  çevrimiçi aksiyon, strateji, açık dünya oyunu Minecraft Legends, 18 Nisan tarihinde biz oyun severler ile buluşmaya hazırlanıyor. Minecraft hayranları için liaç gibi gelecek olan bu yapım içerisinde ister tek oyunculu istersek de çevrimiçi çok oyunculu bir şekilde arkadaşlarla ve rakip oyuncularla beraber oynayabilecek ve bu geniş dünyaya adım atabileceğiz. Oyun içerisinde çeşitli çatışma ve mücadele anları, aksiyona giriştiğimiz kısımlar ve daha fazlası bizleri bekliyor olacak.

Oyun içerisinde Minecraft evreninin genişlediğini görebilecek ve bu evrenin sırlarına açığa çıkarabileceğiz. Yine oyun içerisine atıldığımız bu açık dünya macerasında etrafı keşfedebilecek, çeşitli nesneler toplayabilecek ve bu topladığımız nesnelerle beraber çeşitli aletler ve araçlar yapabileceğiz. Yaptığımız bu araçlar ve aletler ile karşımıza çıkan düşmanlara karşı ve tehlikelere karşı gelebilecek, yeri geldiği zaman da rakip oyunculara karşı bu araçlarla ve aletlerle beraber karşı çıkabileceğiz. Oyunda dinamik dünya yapısı bizleri bekliyor olacak, hem kendimize ait bir üs inşa edebilecek hem de etrafı keşfedebilecek ve Minecraft evreninin tadını çıkarabileceğiz.
 
 

Oyun içerisinde farklı farklı bölgeler bizleri bekliyor olacak. Yine atıldığımız bu macera içerisinde farklı bölgelere giderek bu açık dünyayı keşfedebilecek, keşfettiğimiz esnada çeşitli manzaralarla ve atmosferlerle karşılaşabilecek. Diğer yandan da çeşitli ve türlü tehlikelerle de karşı karşıya geleceğiz. Oyunda hem tehlikeli hem de rahat bir deneyimin yer alacağını söyleyebilirim. Hem bir yandan etrafı gezerken keşfederken o atmosferin ve manzaranın tadını çıkarabilecek hem de türlü aksiyonlar içerisine girebileceğiz, yani oyun içerisinde iki farklı zıt tür bir araya gelmiş diyebilirim.

Oyun içerisinde büyük bölge savaşlarına girebilecek, üslerin ve farklı oyuncuların bölgelerini fethedebileceğiz. Oyunda yine etrafı keşfederken çok dikkat etmemiz gerekecek çünkü diğer oyunculardan gelen saldırılar veya doğal yaşamda yer alan tehlikeler bizleri bekliyor olacak. Oyunda yine Minecraft evreninden aşina olduğumuz domuzlar, çeşitli Creeper türleri ve daha fazlası bizleri bekliyor olacak. Oyunda kendimize ait bir üs inşa edebilecek bu üssü korumak için çeşitli savunma mekanizmaları ve yapıları kurabilecek ve dışarıdan gelen saldırılara karşı kendimizi koruyabileceğiz. Oyunun aslında temelinde bu yatıyor, kendi bölgemize oluşturmak, kendimize ait bir üs inşa etmek, bu yapıyı diğer oyunculardan ve düşmanlara karşı korumak.
 
 

Oyun içerisinde hem kendi üssümüzü koruyabilecek hem de farklı düşman bölgelerine doğru adım atabileceğiz. Farklı düşman bölgelerine doğru kendi arkadaşlarımızla beraber ilerleyebilecek ve çeşitli stratejik savaşlara giriş yapabileceğiz. Oyunda sağdan soldan bölgeyi kuşatabilecek, düşmanları abluka altına alabilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz. Oyunda bir yandan stratejik savaşlara girerken diğer yandan da bizlere sunulan hikayeyi öğrenmeye çalışacağız.

Yıkımın eşiğinde olan bir dünyayı atılacağımız bu oyun içerisine etrafı keşfedebilecek, çeşitli gizemleri açığa çıkarabilecek ve bizlere sunulan hikayenin aslını öğrenebileceğiz. Farklı bir deneyim yaşayabileceğimiz bu dinamik unsurlara sahip açık dünya aksiyon macera oyunu içerisinde farklı kaynakları toplayabilecek, farklı yaşam türleri ile ve canlılarla karşılaşabilecek, hem tanıdık hem de farklı karakterlerle beraber etkileşime geçebilecek ve onları görebileceğiz. Oyun içerisinde farklı farklı dinamik geçişler bulunacak, bu dinamik geçişler sayesinde hem akşam hem gündüzü görebileceğiz bir yandan yağmur yağarken diğer yandan da bir anda güneş açabilecek ve yağmurun o bıraktığı izleri görebileceğiz.
 
 

Minecraft evrenini genişletmeye çalışan bu oyun içerisinde  yayınlanan oynanış videolarına ve fragmanlarına göre geniş çaplı bir savaş içerisine dalabilecek, bu daldığımız savaşla beraber kahraman olma yolunda ilerleyebileceğiz. Oyunda bir yandan etrafı keşfederken diğer yandan da kendimizi savunmak için çeşitli zırhlar ve silahlar yapabilecek, bunların yapımı da tamamen bize ait olacak. Oyunda bir yandan manzaraların ve atmosferin keyfini sürerken diğer yandan da kendimizi tedirgin hissedeceğiz çünkü her an her yerden bir düşman saldırısı ve oyuncu saldırısı gelebilir. Dolayısıyla oyunda bu konuya oldukça dikkat etmemiz gerek.

Oyunda yukarıda da bahsettiğim gibi hem tek oyunculu hem de çevrimiçi çok oyunculu bir yapı bizleri bekliyor olacak. Oyun içerisinde PVP modu bulunacak, PVP modu sayesinde oyuncularla beraber karşı karşıya gelecek ve diğer oyuncularla beraber kapışabileceğiz. PVP modu içerisinde kendi köyümüzü savunabilecek, savunmak için de çeşitli yapılar inşa edebilecek ve büyük duvarlar dikebileceğiz. Kendi köyümüzü kurabildiğimiz ve savunabileceğimiz bu PVP modu içerisinde rakiplere karşı meydan okuyabilecek, kendimize ait müttefikler toplayabilecek ve bu müttefiklerle beraber düşmanlara karşı çeşitli saldırılar yapabileceğiz. Yani onların köyünü bir nevi elde etmeye çalışacağız.
 
 

Oyun içerisinde bu tarz köy ele geçirme ve oyuncuya karşı saldırı anları bolca bulunacak. Dolayısıyla oyunda bu konuya çok dikkat etmek gerekecek. Oyunun temelinde aslında bu yatacak. Bir yandan bu mücadele içerisine girerken diğer yandan da etrafı keşfederek Minecraft'ın bizlere sunduğu hikayeyi deneyimleyebileceğiz. Oyun içerisinde yine geliştirici ekibin belirttiğine göre büyük çaplı savaşlar meydana gelecek, bu büyük çaplı savaşlarla beraber rakip oyunculara karşı uzaktan yayımızı fırlatabilecek dilersek de düşmanların içerisine doğrudan dalabilecek, kılıç ve kalkanımızla beraber onları alt etmeye çalışacağız. Oyunda bu tarz aksiyon anları da yer alacak diyebilirim.

Oyun içerisinde kurduğumuz köy ile beraber büyük savunma yapıları ve savunma mekanizmaları inşa edebileceğiz, dilersek savunma sistemlerini inşa ederek gelen saldırılara karşı kendimizi ve köyümüzü koruyabilecek, farklı yaşam formlarıyla beraber bu yapıyı da güçlendirebileceğiz. Oyun içerisinde bir yandan gizemli toprakları keşfederken diğer yandan da hayatta kalmaya çalışacağız. Oyunda yine farklı bölgelere giderek çeşitli mekanları keşfedebilecek, buradan çeşitli kaynaklar çıkararak envanterimizi atabilecek ve envanterimize attığımız bu eşyalarla ve kaynaklarla beraber yeni araçlar ve silahlar üretebileceğiz.
Oyunda yine Minecraft evreninden aşina olduğunuz köylüler, domuzlar ve diğer canlı türleri yer alacak. Oyun içerisinde etrafı keşfedebileceğimiz geniş bir dünya bizleri bekliyor olacak.
 
 
 
Arkamıza topladığımız çeşitli müttefiklerle beraber yollarda ilerleyebilecek, çeşitli yapıları keşfedebilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz. Oyun içerisinde kendimize ait bir at bulabilecek, bu atla beraber etrafı keşfetmeye çalışacak ve yeni canlı türleri ile karşılaşabileceğiz. Oyun içerisinde yine aşina olduğumuz yeşil creeperlar ve daha fazlası bizleri bekliyor olacak. Oyunda kendi kurduğumuz ekibimizle beraber - müttefiklerimizle beraber büyük bir üs alanı inşa edebilecek, bu üs alanını dilersek 3-4 kat yapabilecek ve geniş duvarlara sahip olarak bu dünyaya inşa edebileceğiz. Oyun içerisinde inşa ettiğimiz bu üs alanı ile beraber etrafına gelen saldırılara karşı kendimizi koruyabilecek ve bu sayede hayatta kalmaya çalışacağız.

Bir süredir geliştirilen ve bizlere sunulmayı bekleyen bu oyun 18 Nisan tarihinde biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve ön sipariş verilebilir. Türkçe dilini destekleyen bu oyunun standart sürümü 399 Türk Lirası, Deluxe sürümü ise 499 Türk lirasından satışta. Oyun içerisinde hem tek oyunculu hem çevrimiçi PVP hem de çevrimiçi modlar yer alıyor. Bu modlarla beraber Minecraft deneyimimiz daha da genişliyor ve bu genişleme ile beraber büyük bir alana keşfetmeye çalışıyoruz.
 
- Tin Hearts (20 Nisan: birinci şahıs, hikaye, keşif, macera)
 
 

Rogue Sun tarafından geliştirilen ve Wired Productions tarafından yayınlanacak olan birinci şahıs, hikaye, keşif, macera oyunu Tin Hearts, 20 Nisan tarihinde geliyor. Çeşitli hikayelerin ve maceraların yer aldığı bu oyun içerisinde hikaye odaklı bir yapı bizleri bekliyor olacak. Bu hikaye odaklı yapı içerisinde çeşitli seçimler yapabilecek ve bu seçimler de gidişata yön verecek. Oyun içerisinde her bir oyuncu bu seçimler dolayısıyla farklı bir deneyim elde edilecek ve farklı bir sona doğru yol alabilecek. Dolayısıyla bu yapım içerisinde bulunacağımız macerada çok farklı deneyimler elde edebileceğiz.

Oyun içerisinde farklı farklı gizemleri açığa çıkarabilecek ve bu gizemleri açığa çıkarmak için de çeşitli hamleler ve seçimler yapabileceğiz. Oyuncaklarla dolu atıldığımız bu dünya içerisinde farklı bir tarz bizleri bekliyor olacak. Oyunda hikaye odaklı bir yapı benimsendiğimden dolayı bu hikaye gerek karakterler arası konuşma ve öyle gerekse animasyonlar ve ara sahnelerle desteklenecek. Bu sayede oyun içerisinde bizlere aktarılacak olan hikaye daha da açılacak ve ilerleyen bölümlerde bu hikayenin nerelere varacağını öğrenebileceğiz.
 
 

Renkli bir sanat stilini bizlere sunan ve keşif macera unsurlarını bünyesinde barındıran bu yapım içerisinde oyuncakları kontrol edebilecek ve bunları kullanabileceğiz. Oyunda 40'tan fazla farklı seviye bulunacak ve bu seviyeler arasında geçiş yapabileceğiz. Seviyeler kolaydan zora doğru ilerleyecek ve bu zorluk seviyesi de her oyuncu için ideal hale gelebilecek. Oyunda yine farklı farklı oyuncakları kullanabileceğiz ve oyuncakları da kendi gidişatımıza göre elde edebileceğiz. Çeşitli hikayeleri açığa çıkarabileceğimiz ve çeşitli gizemleri ortaya dökebileceğimiz bu yapım içerisinde ilgi çekici bir macera bizleri bekliyor olacak.

Oyun içerisinde temel amacımız kurşun asker birliklerini bu macera içerisinde hayata tutmak ve çeşitli platform unsurlarını aşmak olacak. Oyunda bu kurşun asker birlikleri içerisinde ondan fazla asker bulunacak ve bu askerlerin her birini aslında ilerleyen maceralara sürüklemeye çalışacağız. Bulmaca ve platform öğelerinin yer aldığı bu oyun içerisinde platformlardan Ppatforma atlayabilecek çeşitli boşluklardan kendimizi aşağı doğru bırakabilecek ve balonlara atlayarak aşağı doğru süzülmelerini izleyebileceğiz. Oyunda farklı bölmelerden diğer bölgelere kadar çeşitli kısımlara ilerleyebilecek ve farklı farklı maceraları atılabileceğiz.
 
 

Oyuncaklarla dolu ve renkli bir grafik stilinin benimsendiği bu yapım içerisinde kurşun asker birliğini yönlendirmeye çalışacağız ve farklı mekanizmalara karşı bulmacaları çözmeye başlayacağız. Oyun içerisinde yukarılara doğru sıçrayabilecek, ateş edebilecek ve aşağılara doğru sürülebileceğiz. Her bölgede ve odalarda farklı farklı mekanizmalar ve zorluklar bizleri bekliyor olacak. Bu zorlukları aşmak için de oyunda birazcık vakit geçirmek gerekecek ve oyundaki bulmacaların temel mantığını anlamamız gerekecek. Oyun içerisinde farklı farklı bölümler ve kısımlar bulunacak. Bu kısımlar ve bölümlerde temalar değişebilecek. Oyunun zorluğu da artış gösterebilecek. Dolayısıyla etrafı iyi gözetlemeli ve etraftaki unsurları doğru bir şekilde kullanmamız gerekecek.

Bulmacalarla ve hikayelerle dolu bu oyun içerisine yukarıda da bahsettiğim gibi 40'tan fazla kısım bulunacak ve bu kısımların her birinin farklı zorlukları yer alacak. Bu kısımlardaki zorlukları geçmeye çalışacak ve oyuncakları ilerletebileceğiz. Yeni yolları arşınlayabileceğimiz ve önümüzü açmaya çalışacağımız oyun içerisinde kurşun asker birliğinin içerisinde yer alan askerleri bir şekilde  hikayenin sonuna ulaştırmayı deneyeceğiz.
 
 

Böyle bir dünyanın bizlere sunulduğu bu yapım içerisinde farklı farklı oyuncak türleri de bulunacak. Top şeklindeki oyuncaklardan balonlara kadar balon şişiren oyuncaklardan kitaplara ve ağaçlara kadar birçok farklı oyuncak izleri bekliyor olacak. Oyun içerisinde küçüklüğümüzün oyuncakları bulunacak ve bu oyuncaklarla beraber aslında büyük bir maceraya atılacağız. Oyundaki temel mantığımız çeşitli balonları şişirmek olacak ve bu balonlarla beraber başka yerlere süzülebilecek ve ulaşabileceğiz. Bu süzülme ile beraber farklı bölgelere adım atabilecek ve bunlar da beraber oyuncakları istediği yere göndermeye çalışacağız. Önümüzdeki yolları temizlemek için çeşitli hamleler yapabileceğiz ve o hamleler arasında da topu ateşlemek olacak. Oyunda farklı farklı oyuncakları yer alacak ve bu oyuncakları dilinden konuşmaya başlayacak - oyuncakların temel mantığını kavramaya çalışacağız.

Bulmacalarla dolu bu dünya içerisinde çeşitli masalsı hikayeler de bulunacak, bu hikayeler arasında bizlere ilgi çekici bir yapı bekliyor olacak. Bu hikayeler bizlere hem ara sahnelerle hem de seslendirilmiş bir şekilde aktarılmaya çalışılacak. Bu hikayeler doğrultusunda ilgi çekici bir yapının bizlere sunulması hedefleniyor ancak tabii ki oyun çıktığı zaman bu hikayenin bizlere aktarılış şekli ve hikâyenin doluluk oranını öğrenmeye başlayacağız. Bakalım bizlere nasıl bir hikaye sunacak hep birlikte göreceğiz.
 
 

Oyun içerisinde atıldığımız bu oyuncak macerasında kendimizi tıpkı bir çocuk gibi hissedebileceğiz ve çocukluğumuza geri dönebileceğiz. Oyunda farklı farklı oyuncaklar yer alacak ve bu oyuncakları doğru bir şekilde ve doğru zamanda kullanmamız gerekecek. Örneğin yüksek bir yerlere çıkmamız ve bir yerden bir yere ulaşmamız gerekiyorsa balon şişirme oyuncağı ile balonları şişirecek ve bu balonla beraber istediğimiz yere gidebileceğiz. Bu balonla beraber yukarılara doğru çıkabilecek ve aşağılara doğru sürülebileceğiz bu da bir yerden başka bir yere gitmek için seyahat yöntemi olarak karşımıza çıkacak.

Farklı farklı ipuçlarını bulabileceğimiz ve çeşitli sırları açığa çıkarabileceğimiz bu büyülü dünya içerisinde alternatif bir zaman çizgisi bizleri bekliyor olacak. Kendimizi oyuncak dükkanında hissedebileceğimiz ve çeşitli oyuncakları elde edebileceğimiz ve onları kullanabileceğimiz bu yapım içerisinde renkli bir dünya bizleri bekliyor olacak. Hem bilim kurgu hem hikaye odaklı ve seçim odaklı bir yapının bizlere sunulduğu bu oyun içerisinde duygu yüklü bir hikaye de bizleri bekliyor olacak.
 
 

Oyun içerisinde farklı farklı yapılar bizleri bekliyor olacak. Tahta bloklardan davullara oyuncak trenlerden oyuncak toplara kadar birçok farklı unsur bu oyun içerisinde yer alacak. Oyunun içerisinde her bir oyuncağın geçmişine gidebilecek ve bu hikaye kırıntılarını aklımızın bir köşesine yazabileceğiz. Oyunda yine farklı bir mekanik olarak zamanı yönetebilecek ve bu zaman konusunda da geliştirici ekip bizlere geniş bir özgürlük sunmuş diyebilirim. Oyun içerisinde zamanı değiştirebilecek ve çeşitli hamleler yapabileceğiz. Bu sayede bulmacaları tamamlamak ve onları geçmek için zamanı istersek durdurabilecek, ileri veya geri sarabileceğiz. Bu durum tamamen bizim elimizde olan bir şey olacak.

Siz de bu tarz bulmaca ve macera oyunlarından hoşlanıyorsanız ve bir yandan da platform zorluklarını aşmak istiyorsanız bu yapıma bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun tam bir oyuncak dünyasını bizlere sunuyor ve buradaki oyuncaklar tabii ki hareket ediyor ve canlı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde farklı farklı bölümler bulunuyor ve bu bölümlerin her biri kendine özgü zorlukları yer alıyor. Buradaki temel amacımız oyuncakları istediği yere götürmek ve bu platform zorluklarını aşmak olacak. Her bir kısımda farklı zorluklar bulunacak ve bu kısımlardaki zorlukları aşmak da tamamen bizim işimiz olacak.
 
- God of Rock (18 Nisan: çok oyunculu, ritim tabanlı, dövüş)
 
 

Modus Studios tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan çok oyunculu, ritim tabanlı, dövüş oyunu God of Rock, 18 Nisan'da biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ritim tabanlı bu oyun içerisinde tamamen karşımıza çıkan rakipleri alt etmeye odaklanacak, odaklandığımız bu noktada da ritimle beraber karşımızdaki rakipleri alt etmeye başlayacağız. Oyun içerisinde farklı farklı müzisyenlerden çeşitli  ritimler ve şarkılar yer alacak. Bu şarkılarla ve ritimlerle beraber de çeşitli hamleler yapabilecek böylece yolumuza devam etmeye çalışacağız.

Üstünlük savaşına katılacağımız bu oyun içerisinde birebir maçlara katılacak, bu maçlarda en iyisi almaya çalışacağız. Oyunda yine çok farklı müzikler ve ritimler bizlere eşlik edecek. Hikaye modu sayesinde de çeşitli hikayeleri deneyecek, arka planda hikayeyi deneyimleyebileceğiz bu hikaye modu kapsamında sürekli olarak ritim savaşlarına katılabilecek ve bu ritim savaşlarında galip çıkmaya çalışacağız. Renkleri bir sanat stilini bizlere sunmaya hedefleyen bu oyun içerisinde çeşitli becerilere sahip olacak ve bu becerileri de yeri geldiği zaman kullanabileceğiz.
 
 

Oyunda farklı farklı düşmanlar ve rakipler yer alacak, bu rakipleri sürekli olarak indirmeye çalışacağız ve en son rakibi de indirdikten sonra bu savaştan galip geleceğiz. Oyun içerisinde farklı tarzda mekanikler ve çeşitli müzikler yer alacak. Bu müzikler ve ritimler sayesinde de aslında hareketlerimiz ritme uydurmaya çalışacağız. Bu sayede en iyi şekilde rakipleri alt etmeye başlayacağız. Oyun içerisinde 2 boyutlu bir dövüş stili benimsemiş durumda. Yandan görünümlü bir kamera bakış açısına sahip olan bu yapım içerisinde rakiplere karşı özel hamleler yapabiliyor ve bu özel hamleler üzerinde yoğunlaşabiliyoruz. Her biri oyuncu bu oyun içerisinde farklı bir deneyim elde edecek bu deneyim sayesinde ritim tabanlı bu oyunun tadını çıkartabilecek diyebilirim.
 
Oyun içerisinde hem tek oyunculu hem de çevrimiçi PVP modu ile beraber ister diğer oyuncularla kapışabilirsiniz isterseniz de botlara karşı bu serüveninizi sürdürebilirsiniz. Oyunda yukarıda da belirttiğim gibi bir hikaye modu bulunacak, bu hikaye modu kapsamında bizlere arka plana çeşitli hikayeler sunulacak. Bu hikayeyi hem öğrenmeye çalışır hem de bizlere sunulan bu dünyada neler olup bittiğini öğrenebiliyoruz. Oyunda bu hikaye modunun dışında ise yukarıda da bahsettiğim gibi çevrimiçi PVP - bölünmüş eşli oyun şeklinde çeşitli modlar da yer alıyor .Dilerseniz bunları da oyun içerisinde deneyimleyebilirsiniz.
 
 

Ritim tabanlı bu yapım içerisinde hedefimiz galip gelmek olacak. Oyun içerisinde 40'tan fazla şarkı yer alacak ve bu şarkılar boyunca sürekli olarak kendimizi ritme kaptırmış bir şekilde bulacağız. Oyun içerisinde ritim her şeydir dolayısıyla ritme uymak çok önem arz ediyor. Bu tarz oyunlarda ritimle beraber çeşitli hamleler gerçekleştirmemiz oyunda galip çıkmamızın anahtarıdır diyebilirim. Oyun içerisinde farklı dövüş teknikleri yer alıyor. Bu dövüş teknikleri ile beraber de kendimizi hem ritimle beraber ilerletebiliyoruz hem de bu dövüş tekniklerini rakiplere karşı uygulayabiliyoruz. Oyun içerisinde kolaydan zora doğru bir zorluk seviyesi bulunuyor. İlk olarak oyunu öğrenmeye ve mekanikleri üzerinde ustalaşmaya çalışıyor daha sonra bu zorluk seviyesi gitgide artış gösteriyor ve artık bizim daha zorlu rakiplerle karşılaşmamıza bu durum sebebiyet veriyor.

Oyunda sürekli olarak karşı hamleler yapacak ve rakibi alt etmeye çalışacağız. Oyunda yine özel hamleler yapabileceğimiz bir bar bulunacak, bu bar sayesinde özel vuruşlar yapabileceğiz. Bu barın içi ne kadar dolu olursa ve ne kadar çok rakibe karşı gelebilirsek o kadar çok özel hamleler yapabilme şansımız olacak. Bu bar dolduğu zaman özel bir hamle gerçekleştirecek - buna ulti de diyebiliriz - ve bu gerçekleştirdiğimiz özel hamle sayesinde rakibi kolayca alt edebileceğiz. Dolayısıyla oyun içerisinde bu tarz yapılar da bulunacak ve bunu sürekli olarak ritme uydurduğumuz zaman hızlı bir şekilde doldurabileceğiz.
 
 

Farklı rakiplerin ve farklı oyuncuların yer alacağı bu oyun içerisinde çevrimiçi PVP moda oldukça fazla kullanılacak diyebilirim. Çünkü oyun içerisinde dünya çapında yer alan oyuncularla beraber ritim kapsamında kapışabilecek ve bu sayede müziğin keyfini çıkartabileceksiniz. Oyun içerisinde 12 farklı karakter bulunacak, bu karakterlerden herhangi birini alacak mıyız henüz bilemiyoruz. Belki bizlere ilk etapta standart bir karakter verilir ve bu karakterle beraber ilerleyen süreçte yeni karakterlerin kilidini açabiliriz veya en başta tüm karakterlerden herhangi birileri kullanabiliriz, bunu şu anda bilemiyoruz.

Oyunda diğer yandan karakterler dışında 8 farklı kısım bulunuyor. Bu 8 farklı kısımda farklı temalar ve farklı sahne yapıları bizleri bekliyor olacak. Oyun içerisinde farklı farklı karakterler ve farklı sahneler bizimle beraber olacak diyebilirim. Oyunda yukarıda da bahsettiğim gibi hem hikaye modu hem çevrimiçi PVP modu yer alacak. İstediğimiz zaman bu kısımlara geçiş yapabilecek ve oyunu nasıl oynamak istiyorsanız o şekilde devam edebileceksiniz.
 
 

Oyunun hikaye modunda bizlere arka planda bir hikaye anlatılacak, bu hikaye bizlere karakterlerin konuşmaları şeklinde ve diyaloglar şeklinde aktarılacak. Karakterler konuşurken hikaye kapsamında çeşitli önemli kısımları öğrenebilecek ve kendi karakterimizle beraber en son ayakta kalan dövüşçü olarak sahnede yer almamız gerekecek. Hikâye modu kapsamında standart olarak bu şekilde bir yapı karşımıza çıkacak yani karşımıza sürekli olarak rakipler gelecek ve bu rakipleri alt etmek bizim işimiz olacak.

Oyun içerisinde yukarıda da bahsettiğim gibi zorluk seviyesi bulunacak, bu zorluk seviyesi kolaydan zora doğru bir ilerleyişe sahip olacak. Dilerseniz bu ilerleyişi daha da kolaylaştırmak adına eğitim moduna giriş yapabilir ve eğitim modunda her şarkının en zor kısımları üzerinde savaşmaya çalışabilirsiniz. Dolayısıyla oyun ritim tabanlı olduğu için her şarkı üzerinde farklı farklı ustalaşmanız gereken anlar bulunacak. Her notanın ardında da sizin çeşitli hamleler yapmanız gerekecek. Dolayısıyla bunun öğrenmesi de bir süreç gerektirecek. O yüzden eğitim moduna bir göz atmanızı şimdiden tavsiye ediyorum.
 
 

Oyunda yine tüm bu özellikler dışında bir de şarkı editörü bulunacak. Bu şarkı editörü sayesinde şarkılara istediğimiz gibi notalar ekleyip çıkarabileceğiz ve kendi dokunuşumuzu oyun içerisine ve şarkı içerisine adapte edebileceğiz. Yani oyun içerisinde aslında bir nevi şarkıları remix veya Cover haline getirebilecek, bu sayede kendimize özgü bir şarkı da oluşturabileceğiz diyebilirim. Bu da farklı bir mekanik olmuş ve oyun içerisinde güzel bir dokunuş getirmiş.

Kısaca toparlayacak olursam oyun içerisinde ritim tabanlı bir dövüş aksiyon teması bizleri bekliyor olacak. Renkli karakterlerle ve renkli temalarıyla karşımıza çıkacak olan bu yapım içerisinde kendimizi şarkıların ritmine kaptırabilecek ve bu şarkıların ritmini kaptırdığımız esnada karşımızdaki rakip oyuncuyu alt etmeye çalışacağız. Oyunun hikaye modunda en son hayatta kalan dövüşçü olarak yer almaya çalışacak ve buradan galip çıkmaya çalışacağız. Oyunun diğer taraftan çevrimiçi modu da bulunacak ve dünya çapındaki oyuncularla burada kapışabilecek ve en iyisi olduğumuzu onlara göstermeye çalışacağız. Oyunda diğer taraftan şarkı editörü bulunacak. Bu şarkıyı editörü sayesinde şarkılara yeni notalar ekleyip çıkartabileceğiz ve farklı eklemeler yapabileceğiz.
 
 

Oyun 18 Nisan tarihinde biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Siz de bu tarz ritim tabanlı aksiyon dövüş oyunlarından hoşlanıyorsanız bu yapıma bir göz atabilirsiniz. Oyunu şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz istek listenize bu Steam sayfası üzerinden ekleyebilirsiniz.
 
- Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly (20 Nisan: hikaye, macera, görsel roman)
 
 

Toge Productions tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan hikaye odaklı macera, görsel roman oyunu Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly, 20 Nisan tarihinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. İlk oyunu ile beraber sevilen ve oyuncuların gönüllerine taht kuran bir yapım olan Coffe Talk, ikinci bölümüyle beraber yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde yine farklı farklı karakterler karşımıza çıkıyor ve bu karakterlerle sürekli olarak diyaloglara girebiliyor ve onların kahve siparişleri tamamlayabiliyoruz. Ssevilen görsel roman niteliğindeki bu hikaye tabanlı oyun içerisinde farklı farklı siparişler hazırlayabiliyor ve bu siparişlerle beraber birçok karakterle etkileşime geçebiliyoruz.

Kahve dükkanında yer aldığımız ve siparişleri tamamladığımız bu oyun içerisinde farklı farklı sıcak içecekler demleyebiliyor ve bunları müşterilere ikram edebiliyoruz. İkram ettiğimiz esnada bu karakterlerle beraber çeşitli diyaloglara girebiliyor ve bir diyaloglar ile onların arka planda yaşadıkları hikayeleri ve ne yapmak istediklerini öğrenebiliyoruz. Sürekli olarak diyaloglarla ilerlediğimiz bu oyun içerisinde aslında görsel roman deneyimi yaşıyoruz diyebilirim. İlk oyunda da aynı şekilde diyaloglar ve sipariş hazırlama özelliği üzerinde durulmuştu şimdi ise bu teknik daha da geliştirilerek ve farklı diyaloglara bölünerek ikinci kısım olarak karşımıza geliyor.
 
 

Oyunda bir kahve dükkanında yer aldığımız için sürekli olarak bir barista görevi üstleneceğiz, burada sürekli olarak farklı farklı içecekler yapabilecek ve müşterilerin siparişleri tamamlamaya çalışacağız. Oyunda farklı farklı kullanabileceğimiz içerikler ve baharatlar bizleri bekliyor olacak. Örneğin bir kahve içerisine çikolata atabiliyor ve kahveyi daha dolgun bir şekilde müşterilere sunabiliyoruz. Oyun içerisinde sıcak içecekler demleyebiliyoruz, eski tarz kahveler sunabiliyoruz ve müşteriler isteğine göre bunları verebiliyoruz.

Bu oyun içerisinde bir yandan kahve hazırlarken diğer yandan ise müşterilerle beraber diyaloglara girebiliyor, onların hikayelerini öğrenebiliyor ve yeni maceraları kapılarını aralayabiliyoruz. Tabii karşımıza çıkacak olan bu müşteriler farklı ırklarda geliyor. Bu ırklar arasında insanlar, orklar, elfler ve daha fazlası yer alıyor. Bununla beraber farklı görünümlerde ve farklı tiplemelerde karakterler karşımıza çıkıyor ve bu karakterlerin her birinin farklı hikayeleri ve farklı görünümleri bulunuyor. Karakterler arası girdiğimiz diyaloglarla beraber müşterilerin hikayelerini arka planda öğrenebiliyor, ilginç ve tuhaf olaylarla karşılaşabiliyor ve onların anlatmak istediklerine can kulağıyla dinleyebiliyoruz.
 
 

2. bölümle beraber oyuna daha fazla kahve içeriği ve daha fazla müşteri çeşitliliği geliyor. Yine kahve dükkanı işlettiğimiz ve sıcak içecekler hazırladığımız bu bu yapımda bir yandan yaratıcılığımızı göstererek farklı tarzda içecekler hazırlayabiliyor ve müşterileri bu sayede memnun edebiliyoruz. Oyun içerisinde kullanabileceğimiz içerikler arasında çay, zencefil, nane, çikolata, kahve ve daha fazlası yer alıyor. İstersek bunları harmanlayabiliyor ve daha farklı içecekler hazırlayabiliyoruz. Latteden sade kahveye nane aromalı içeceklerden çikolata aromalı içeceklere kadar birçok farklı sıcak içecek türü bu oyun içerisinde yer alıyor.

Görsel roman niteliğindeki bu oyunda diyalog temelli bir yapı bulunuyor ve arka planda da değişkenlik gösteren bir atmosfer yer alıyor. Bir kafe atmosferine kendimizi bıraktığımız arka planda da tabii ki bizlere bir müzik eşlik ediyor. Arka planda çalan bu müzik eşliğinde kafe ortamında oturuyor ve sanki arkadaşlarla bir ortamda buluşmuşuz ve orada sohbet ediyormuşuz gibi bir hissiyata kapılıyoruz. Bu oyunda yine arka planda rahatlatıcı bir müzik yer alıyor ve müzikle beraber kendimize rahatlığın ve sıcaklığın akışına bırakıyoruz. Kafedeki o sohbet içeriğine daldığımız oyunda hem rahatlatıcı bir müzik hem kahve sohbeti hem de sıcak bir hikaye bizleri bekliyor olacak.
 
 

Oyun içerisinde giriştiğimiz diyaloglarla beraber farklı karakterlerin hikayelerini öğrenebiliyor ve bu hikayelere dokunabiliyoruz. Oyunda yine kahve siparişlerine çeşitli dokunuşlar yapabiliyor, onların üzerine krema ile çeşitli görseller hazırlayabilir ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Tatlı ve hoş mekaniklerle beraber karşımıza çıkacak olan bu oyun içerisinde tabii ki kendine has mekanikler bulunuyor. Bu mekaniklerle beraber kahvelerimizi hazırlıyor, demliyor ve sıcak bir şekilde müşterilere sunabiliyoruz. Oyun içerisinde yine hazırladığımız bu sıcak içecekleri çeşitli şekillerde servis edebiliyor ve müşterileri daha fazla yaranabiliyoruz. Oyunda yine kahve üzerine süt dökebiliyor, tekrardan geri alabiliyor, istersek bu kahve üzerine çeşitli eklemeler yapabiliyor ve bunu bu şekilde servis edebiliyoruz. Kısaca istediğimiz şekilde kahveyi düzenleyebiliyor, içerikler ekleyebiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz.

Oyun içerisinde sistem tabii ki diyaloglar ile yürüdüğü için bir diyalog sistemi bulunuyor. Bu diyalog sistemi ile beraber çeşitli dokunuşlar yapabiliyor ve karşıdaki müşteriyle hızlı bir şekilde konuşabiliyoruz ve detaylara giriş yapabiliyoruz. Oyunda yine tuhaf olaylar meydana gelebiliyor ve bu meydana gelen olaylarla beraber gidişat biraz daha heyecanlanıyor ve gizemli hale gelebiliyor. Oyunda yine arka planda çeşitli atmosferler bulunuyor ve bu atmosferlerin değişkenlik gösterdiğini görebiliyoruz. Buna aslında bir nevi dinamik hava koşulları da diyebiliriz çünkü günden güne ve saatten saate arka planda yer alan hava değişkenlik gösteriyor. Bir yandan yağmur yağarken diğer yandan ise anında güneş açabiliyor ve bu değişimin farkına varabiliyoruz. Yağmur yağarken oyunun arka planda yağmur seslerini duyabiliyor ve bu sayede kendimizi rahatlatıcı bir deneyim içerisinde bulabiliyoruz.
 
 

Görsel roman niteliğinde olan bu yapım tamamen diyaloglar üzerinden yürüdüğü için sürekli olarak okumak durumunda kalıyoruz. Eğer okumayı seviyorsanız ve çeşitli karakterlerle sürekli olarak etkileşime geçmeyi seviyorsanız bu yapıma bir bakabilirsiniz ve bir göz atabilirsiniz. Oyunda tuhaf tuhaf karakter tiplemeler yer alıyor bu tiplemelerle beraber etkileşime geçebiliyor ve onları ne yapmak istediğini, arka plandaki hikayelerini öğrenebiliyoruz. Yine oyun içerisinde buluştuğumuz ve konuştuğumuz karakterlerle beraber onları sosyal medyalarına göz atabiliyor ve neler paylaştıklarına bakabiliyoruz.

Oyun içerisinde gizemli karakterlerden eğlenceli karakterlere korkutucu karakterlerden tuhaf tiplemelere kadar birçok farklı tür bulunuyor. Bu karakterler karşımıza geldiğinde ne yapmak istediklerini aslında az çok anlamaya çalışıyoruz. Oyun içerisinde sürekli olarak ilerleyerek ve diyaloglara girerek aslında bir nevi insan sarrafı olmaya çalışıyoruz diyebilirim. Çünkü oyunda sürekli olarak tuhaf karakterlerle etkileşime girdiğiniz için onların tiplerine ve isteklerine karşı artık bir yerden sonra alışıyor ve ne yapmak istediklerini kestirebiliyoruz.
 
 

20 Nisan tarihinde çıkış yapacak olan bu görsel roman niteliğindeki hikaye macera oyunu bizlere yukarıda bahsettiğim gibi rahatlatıcı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda, dilerseniz Steam sayfasından istek listenize ekleyebilir ve oyun çıkış yaptığı bir bildirim alabilirsiniz. Bu bildirim sayesinde oyunun çıktığında anında haberdar olabilirsiniz. Oyunun diğer yandan Steam sayfası üzerine bir demo sürümü bulunuyor. Bu demo sürüm sayesinde oyunun bir kısmını ve ilk etabını deneyebiliyor ve oynayabiliyorsunuz. Bu demo sürümü aracılığıyla oyunu satın alıp almayacağınıza da karar verebiliyorsanız. Dolayısıyla bu demo sürümünü öncelikli olarak oynamak ve göz gezdirmek çok önemli.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Listeleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: 26 Haziran 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler