No Man's Sky ‘Beyond’ Güncellemesi PlayStation VR ve SteamVR Desteğini Getirecek

26.03.2019 11:56 Gazali Çetinkaya

 
Hello Games, No Man's Sky'ın bu yaz yayınlanacak Beyond güncellemesinin oyuna PlayStation 4 ve PC versiyonları için PlayStation VR ve SteamVR desteği getireceğini duyurdu.

"Ekip bunu bir porttan ziyade gerçek bir sanal gerçeklik deneyimi haline getirmek için çok sıkı çalıştı. No Man's Sky sanal gerçeklik ayrı bir mod değildir. NEXT veya başka herhangi bir güncellemede olan her şey sanal gerçeklik için hazır ve bekliyor."

Daha önce duyurulduğu üzere, güncelleme oyuna üç bileşen ekleyecek. No Man's Sky Online bu bileşenlerden ilki. No Man's Sky Online oyuna evrenin her bir yerindeki oyuncuları bir araya getirip oynamasına olanak verecek radikal yeni bir sosyal ve çok oyunculu deneyim getirecek. İkinci bileşen görünüşe göre sanal gerçeklik desteği. Üçüncüsü hakkında şimdilik bir bilgi yok.

No Man's Sky sanal gerçeklik duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler