No Man's Sky: Beyond'un Yaş Sınırı Resmen Açıklandı

02.08.2019 17:32 Nursema Emre

 
No Man's Sky ilk piyasaya sürüldüğünde oyuncular tarafından büyük bir eleştiri yağmuruna tutulmuş olsa da çıktığı tarihten bu yana küçüklü büyüklü birçok güncelleme alarak oyuncuların kalbini yeniden fethetmeyi başardı.
 
Bununla birlikte geçtiğimiz mayıs ayında oyun için büyük bir güncelleme duyurulmuştu. Oyunun çıkışından 3 yıl sonra gelen Beyond isimli genişleme paketi hem PC oyuncularının hem de PS4 oyuncularının yüzünü güldürecek.
 
Güncellemeyle birlikte oyuna üç yeni özellik eklenecek. Bu özelliklerden en önemlisi ise Beyond'la birlikte oyuncuların sosyal bir oyun deneyimi yaşayabilmesi olacak.
Bununla birlikte oyunun güncellemeden sonraki yaş sınırı da ortaya çıktı. Oyunun yaş sınırı tıpkı ana oyundaki gibi yine Teen'lere (T) yani gençlere ve daha üst yaş grubuna hitap ediyor olacak.
Buna ek olarak PC ve PS4 VR oyuncuları güncellemeyle birlikte tam bir VR deneyimi de yaşabilecekler. Beyond güncellemesi 14 Ağustos'ta karşımızda olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler