"No Man's Sky Bir Hataydı"

28.10.2016 17:52 Gazali Çetinkaya

   No Man's Sky'ın çıkışından bu yana fazlasıyla eleştiri aldığını hepimiz biliyoruz. Yanlış reklam çalışmaları ve söz verilenlerin yapılmaması gibi sebeplerden dolayı oyun son yılların en büyük hayal kırıklıklarından birisi oldu. Eğer oyunu geliştiren ekibin resmi twitter hesabı biri tarafından ele geçirilmediyse görünüşe göre Hello Games de bizimle aynı fikirde.
 
   Hello Games, resmi twitter hesabından paylaştığı mesaj ile No Man's Sky'ın bir hata olduğunu dile getirdi. Ardından hemen tweet kaldırıldı ve twitter hesabı da korumalı duruma getirildi. 
 
   Hello Games konu ile alakalı yeni bir açıklama yapmadı ancak hacklenmiş olsalar bile paylaşılan tweet oyuncuların büyük çoğunluğunun düşüncelerini yansıtıyor diyebiliriz.
 
   Tweet kaldırılmadan önce alınan ekran görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz. Hello Games tarafından geliştirilen bağımsız oyun No Man's Sky, 9/10/12 Ağustos tarihlerinde PlayStation 4 ve PC için çıkış yapmıştı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 4 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 7 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 8 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 8 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler