No Man's Sky Steam Kullanıcı İncelemeleri Olumluya Dönüyor

26.07.2018 16:42 Gazali Çetinkaya

 
No Man's Sky'ın şu ana kadarki en büyük güncellemesi NEXT'in yayınlanmasından sonra oyunun Steam'deki kullanıcı inceleme puanları olumluya doğru dönüyor.

No Man's Sky ilk çıktığında hem verdiği içerik sözlerinin tutmamasından hem de teknik performans sorunları olmasından dolayı çok fazla eleştiri aldı ve çıktığı hafta 5,621 kullanıcı incelemesinin sadece %11'i kadarı olumluydu ve mağaza sayfasında "Büyük Çoğunlukla Olumsuz" ibaresi bulunuyordu.
 
Ancak Hello Games ekibi Ağustos 2016'dan beri oyunu geliştirmeye devam etti ve Foundation, Pathfinder, Atlas Rises ve özellikle NEXT güncellemesi ile en başta söz verdikleri içerikleri – multiplayer modu dahil olmak üzere – oyuna ekledi. Ve şu anda da Steam'de son 30 gün içerisindeki 3,432 kullanıcı incelemesinden %84 kadarı olumlu. En son incelemelerde "Çok Olumlu" ve bütün incelemelerde "Karışık" ibaresi bulunuyor.
 
 
 
Hello Games'ten Sean Murray de bu durumdan gayet memnun görünüyor.
 
 
Kullanıcı incelemeleri dışında oyunun satışları ve eşzamanlı oyuncu sayısında da büyük bir artış oldu.

No Man's Sky şu anda Steam'de en çok satanlar listesinde Rocket League ve Counter-Strike: Global Offensive'ın arkasından üçüncü sırada bulunuyor. Eşzamanlı oyuncu listesinde de 50,000 civarı bir oyuncu sayısı ile sekizinci sırada bulunuyor.
 
Son olarak, No Man's Sky'ın kısa bir süreliğine indirimde olduğunu belirtelim. Steam fiyatı 75,00 TL, PlayStation Store fiyatı 53,99 TL. Oyun Xbox One için yeni çıktığından dolayı henüz bir indirim yok, 120,50 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler