No Man’s Sky, Steam'de En Düşük Kullanıcı İnceleme Notuna Sahip Oyunlardan Birisi Oldu

11.10.2016 17:13 Gazali Çetinkaya

 
 
   Bağımsız oyun stüdyosu Hello Games'in açık dünya yapımı No Man’s Sky satış anlamında kırdığı rekorlardan sonra reddit üzerindeki paylaşıma göre bir başka rekor daha kırdı.
 
   No Man's Sky, Steam üzerinde en düşük kullanıcı inceleme notuna sahip oyunlardan birisi oldu. Son 30 gün içerisinde 5,621 kullanıcı incelemesinin sadece %11'i kadarı olumlu olan No Man's Sky'da nadiren gördüğümüz “Overwhelmingly Negative” (Büyük Çoğunlukla Olumsuz) ibaresi bulunuyor.
 
   Geliştirici ekibin kurucusu Sean Murray oyunları hakkında uzun süredir sessizliğini koruyor. Geçtiğimiz günlerde sanat yönetmeni tarafından gelen bilgiye göre Sean Murray'nin durumu iyi ve ekip oyunun güncellemeleri üzerinde çalışıyor.
 

 
   No Man's Sky, 9/10/12 Ağustos tarihlerinde PlayStation 4 ve PC için çıkış yapmıştı.
 
   No Man's Sky 2016'nın en iyi Steam çıkışını ve PS4'te 2016'nın en hızlı ikinci çıkışını gerçekleştirdi. Ayrıca No Man's Sky Yeni IP'ler bakımından ise Sony konsolunda en başarılı çıkış yapan 5. oyunu da oldu. No Man's Sky bunun dışında Birleşik Krallık üzerinde ilk haftasında en çok satan oyun ve Amerika Birleşik Devletleri üzerinde de Ağustos ayının en çok satan dijital PS4 oyunu oldu.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler