No Man's Sky'a Steam'de Bindirim Geldi

04.03.2016 09:12 Alkan Adakaner


   PC ve Playstation 4 için geliştirilen No Man's Sky'ın fiyatı Batı için 60 dolar olarak açıklanmıştı. Yani oyun diğer büyük kutulu oyunlarla aynı fiyata satılacak. Buna karşın dün Steam'de bir süre için oyunun 89 TL'den satışa sunulduğuna şahit olduk. Yani Batı'dakinin neredeyse yarı fiyatına.
 
   Daha önce WWE 2K16'da olduğu gibi bazı oyunlara yapılan bindirim No Man's Sky için de yapıldı. Oyunun fiyatı 89 TL iken birden 150 TL oldu. Bunun sebebi konusunda elimizde kesin bir bilgi yok, ama bazı okuyucularımız Steam verilerine bakarak fiyat bindiriminin diğer ülkelerde de olduğunu söylüyorlar. Bu durumda geliştirici ve yayıncı Hello Games fiyatlara müdahale etmiş olabilir.
 
    Diğer taraftan Playstation 4 için de piyasaya çıkacak oyunun Playstation Network Türkiye'deki fiyatının ise 189 TL olduğunu belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 60 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler