No Man's Sky'ın Oyun Kaydetme Sistemi Değişti

09.10.2017 14:44 Tunahan Safdır

 
     Parlamasıyla sönmesi bir olan ancak çıktığı dönemden bu yana güncellenmeye devam eden No Man's Sky için yeni bir yama yayınlandı.
 
     Yeni yamayla birlikte kayıt sistemi de değişiyor. Yeni sistemle birlikte oyuncular 5 kayıt slotuna sahip. Boş bir slot seçtiğinizde yeni oyuna başlamadan önce hangi oyun modunu seçeceğinizle ilgili bir seçim ekranı geliyor ve bir oyun modu için sınırlı sayıda kayıt kullanma durumu ortadan kalkıyor. Yine de toplam 5 kayıt slotu olduğunu unutmamak gerek. Her kayıt beraberinde 2 slot daha yer kaplıyor. Bunlardan biri otomatik kayıt için diğeri ise manuel olarak save noktalarında yaptığınız kayıtlar için.
 
     Ayrıca Analysis Visor üzerinde de bazı değişikliklere gidildi. Buna göre artık işlenebilir alanları, bu alanların işleme sürelerini, uzaktaki gemilerin sınıflarını, tiplerini, değerlerini ve keşfedilen kaynakların uzaklıklarını görebileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler