No Man's Sky'ın İlk Güncellemesi Oyuna Yeni İçerik ve Özellikler Getirecek

03.08.2016 14:42 Gazali Çetinkaya

   Hello Games'in geliştirdiği No Man's Sky'ın çıkışına bir hafta gibi bir süre kaldı ve geliştirici ekip oyunun güncellemeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. 
 
   Daha önce oyunun diskinin 6GB olacağını ve ilk güncelleme üzerinde çalışmaya başladığını söyleyen Sean Murray yine twitter üzerinden güncelleme üzerinde çalıştıklarını belirtti. Tam detay verilmese de bu güncelleme ile oyuna birçok yeni özelliğin, dengelemenin ve içeriğin geleceğini öğrenmiş olduk.
 
 
   No Man's Sky PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Oyunun PlayStation 4 çıkış tarihi Avrupa'da 10 Ağustos, PC çıkış tarihi ise dünya genelinde 12 Ağustos.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler